Scroll Top

MLB-vihje

Gamblers MLB

Kierroksen vaikein peli mutta siihen tartutaan, kuinkas muutenkaan! Vaikean siitä tekee herra nimeltä Bartolo Colon, joka on nähnyt Baseballissa kaiken ja oli huhujen mukaan toissa elokuussa henkisessä valmennuksessakin kuukauden kun peli ei kulkenut mutta se on eri tarina se. Bartolo pelannee hyvin kauden tässä vaiheessa! Hän antanee juoksun tai kaksi mutta muutaman porsaan syöneenä ikämiehenä bullpenit pelaavat neljä viimeistä inniä. Metsin peneinä on tänään todennäköisesti Carlos Torres ERA 0.00, Buddy Carlyle ERA 0.00 tai Jeurys Familia ERA 4.50. Siitä alkaa Metsin ongelmat.

Braves on uskomattomassa vireessä! Sarjataulukon ja samalla kuntopuntarin piikkipaikka juoksuerolla 26:9 kertoo riittävästi, missä joukkue menee! Pitcherit toimii, lyöjät toimii, valmentajat toimii. Lyöntitilastossa Braves on sijalla 7. kun Mets on sijalla 18. eli Braves tulee rummuttamaan alusta loppuun ja jossain vaiheessa pitcheri repeää Metsiltä.

Päiväpeli kotona, Bravesin kunto niin Gee uskoo vahvasti siihen, että 6.5 juoksua on liian vähän ja Bravesia kestäisi pelata jopa tasoituksella.

Katsotaaan, miten käy…

MLB

Atlanta Braves – New York Mets
Kello 20:35

Braves @ 1.83 William Hill
Over 6.5 @ 1.91William Hill

 

Dodgersin ykkössyöttäjä on tällä hetkellä 30 miljoonan dollarin mies, Zack Greinke. Kershaw ei ole vielä herännyt pelaamaan niin Greinken on kannettava viittaa yllään ja hän pelasikin ensimmäisen pelin loistavasti ERA 1.50. Arizonan syöttövuorossa on Josh Collmenter ERA 7.71 (ura 3.46.).

Molempien joukkueiden lyöntipeli on onnetonta mutta Dodgers saa tänään Collmenterin kanssa mahdollisuutensa.

Arizona Diamondbacks – Los Angeles Dodgers
Kello 23:05

Dodgers -1.5 @ 2.01 William Hill

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.