Scroll Top

MLB-VIHJE: onko alkukausi oikukas vai pystyykö sitä tulkitsemaan?

Gamblers MLB

Tänään Arizonan Phoenixissa, Chase Fieldin kentällä tullaan näkemään eräs baseball-historian suurimmista, kun itse Clayton Kershaw astelee kauden toisessa pelissään kentälle Los Angeles Dodgersin kohdatessa Arizonan Timanttiselät. Ottelusta on luvassa äärettömän mielenkiintoinen Arizonan työntäessä kummulle Zack Godleyn, joka lähtee uransa 63:een otteluunsa uran ERA 4.19 niin tilanne ei tule olemaan Godleyn kannalta todellakaan helppo. Basebalissa on vielä psykologinen ominaisuus, että syöttäjät vertailee toisiaan niin mitä todennäköisemmin Godleylla menee muutamat kalsarit vaihtoon.

 

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran jo viime yönä Arizonan ottaessa niukan mutta juoksurikkaan voiton. Muutenkin Diamondbacksin tavaramerkki on ollut kauden alussa joko helvetin rikasta tai rutiköyhää. Se on pommittanut otteluissa juoksuja huru mycket mutta viime pelissä Claytonin syöttäessä ERA 1.50 ensi yönä luvassa on kosolti hutilyöntejä ja fielders choiseja.

Dodgers pelasi niin ihmeellisen sarjan Giantsia vastaan, että parempi olla puhumatta koko sarjasta. Joukkue pommittaa heikon pitcherin (Godley) maanrakoon mutta paremman syöttäjän ollessa kyseessä se ei saa juoksuakaan.

Clayton on kunnossa, sen osoitti jo spring season ja uutiset talvelta. Jos Imovanet on loppu eikä uni tule niin Gee suosittelee ehdottomasti katsomaan matsin. Gee veikkaa Dodgersille murskavoittoa, henkselit paukkuen.

MLB

Arizona Diamondbacks – Los Angeles Dodgers
Kello 04:40

Dodgers -1.5 @ 1.96 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.