Scroll Top

MLB-yöstä löytyy mielenkiintoinen kohde lapulle!

Gamblers MLB

Viimeiset baseball-tipsit ovat menneet aivan perseelleen olosuhteiden johdosta. Gee ei kadu yhtään tipsiään, sen verran tarkkaan ne on harkittu ja mm. edellisessä MLB-tipsissä Geen kanssa voittajasta samaa mieltä oli 33-1 eli lähes 97% ammattilaisista (Covers) niin voitaneen puhua huonosta tuuristakin. Mitään ei tehtäisi toisin ja jälleen tämän illan kohde on kuuden tunnin harkinnan tulos. Mutta se niistä lässytyksistä, mennään asiaan pikkuhiljaan!

Tampa Bay sutii menemään kolmen ottelun tappioputkessa ja AL:ssa se on juuttunut keskikastiin. Tosin tulos ei ole rosteriin nähden yllätys ja Tampalla on tapana heräillä All Star -tauon jälkeen. Boston Red Sox sen sijaan johtaa AL:ea ja se on voittanut neljä viimeistä otteluaan. Tänään kyseiset joukkueet kohtaavat ottelusarjassa kolmatta kertaa ja Red Sox on pyyhkinyt Tampalla lattiaa edellisissä otteluissa. 

Tampan syöttäjäksi tulee nuori Blake Snell, kenessä on selvää ainesta tulevaisuuden vastuunkantajaksi. Tänään Snell joutuu kuitenkin liian kovan patteriston eteen. Red Sox sen sijaan marssittaa pitcheriksi liigan yhden tämän hetken tasaisemmista syöttäjistä, Rick Porcellon. Nollia Porcello ei pidä mutta tuskin hän kyykkyäkään rupeaa harrastamaan. 

Poimitaan hyvä kerroin Red Soxin voiton myötä pois markkinoilta!

 

MLB 

Tampa Bay Rays – Boston Red Sox
Kello 2:10 

Red Sox @ 1.80 William Hill
Panos: Small


 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.