Scroll Top

MLB-VIHJE: Tänään pelataan MLB:tä ISOSTI! Tässä katsaus yhteen otteluun

Gamblers MLB

Jos kerran tiistai on toivoa täynnä niin meillä saattaa olla laadukkaassa tipsissä tuuriakin mukana, vaikka itse tipsi rakentuu vain tietotaidosta. Katsotaan seuraavassa, mitä yksi peli on syönyt ja lätkäistään lappu koneeseen!

Los Angeles Dodgers ja Colorado Rockies kohtaavat kierrolla tänään toista kertaa. Eilen Rockies oli parempi juoksuin 1-2 ja Gee näkee Rockiesin suosikkina tänäänkin vaikka bookerit ovat tehneet joukkueesta 100%:n underdogin. Dodgersissa ei paina kuin nimi ja joukkue on tällä hetkellä pienehkössä ”kriisissä”. Dodgersin sairastuvalla on porukkaa ja suurimpana psyykkisenä ongelmana joukkueelle ovat 35 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan Clayton Kershawin loukkaantuminen. Samaan pakettiin kun niputtaa Ryu Hyun-Jinin puuttumisen Dodgersin penkiltä niin se näkyy joukkueessa väkisin.

Eikä ole syytä unohtaa sitä faktaa, minkä bookerit ovat syrjäyttäneet kokonaan, että Rockies on National Leaguen sarjataulukossa sijalla 3. ja Dodgers vasta sijalla 12. Rockiesin voittoprosentti on yli kymmenyksen parempi kuin kotijoukkueen. Kaiken kaikkiaan Rockies on parempi jokaisella osa-alueella sillä joukkue on yhtenäinen toisin kuin Dodgers, jolta löytyy yksi hyvä pelaaja sieltä, toinen täältä.

Illan syöttäjinä esiintyy molempien joukkueiden runkosyöttäjät. Dodgers joutuu turvautumaan relief pitcher Brock Stewartiin. Valinta on todella erikoinen sillä penkiltä löytyisi starting pitchereitäkin. Stewart tulee olemaan alussa häikäisevä mutta relief pitcherit eivät kestä jatkuvaa rummutusta, sen takia he ovat relief pitchereitä. Rockiesin syöttövuorossa on Chad Bettis, kuka tekee tasaista jälkeä illasta toiseen. Betties ei kyykkäile vaan on kuin peruskallio.

Kertoimet ovat Geen mukaan ihan perseellään. Kun kello juoksee ja 188 ja Pinnacle pitävät liinoja auki, Rockies tulee putoamaan. Geen tekisi mieli suositella muitakin liinoja näillä kertoimilla mutta mennään eteenpäin Rockiesin 3way voitolla.

 

MLB

Los Angeles Dodgers – Colorado Rockies
Kello 05:10

Rockies @ 2.25 William Hill
Panos: Medium

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.