Scroll Top

Seahawksin QB Texas Rangersin kevätleirille

Gamblers MLB

 

Moni ei ehkä tiennyt, että Seattle Seahawksin QB Russell Wilson pelasi baseballia ennen NFL-uraansa. Russell Wilson draftattiin 2007 Baltimore Oriolesin toimesta. Wilson kuitenkin päätti jäädä kouluun North Carolina Stateen. Colorado Rockies draftasi Wilsonin uudestaan 2010 ja kahtena kesänä tämän jälkeen Wilson pelasi Class A-farmissa Northwest Leaguessa, sekä South Atlantic Leaguessa. Lähes sadassa ottelussa hän löi viisi kunnaria, sekä 26 kotiutuslyöntiä.

Kauden 2012 kesäliigan Wilson jätti väliin, sillä hän halusi tähdätä NFL draftiin. Wilson varattiin 2012 draftissa Seahawksiin kolmannella kierroksella numerolla 75 ja nimettiin juuri ennen kauden alkua aloittavaksi QB:ksi. Loppu onkin historiaa.

Joulukuussa 2013 Texas Rangers hankki Wilsonin ns. 5. säännön draftissa. Kyseessä on joulukuinen tapahtuma MLB:ssä, joka pyrkii estämään liian monta nuorta pelaajaa farmijoukkueissa. Kyseessä on siis ns. amatööridraft. Rangers on asettanut Wilsonin Class AAA-farmiin, joka estää Wilsonin draftaamisen pois seurasta, sekä häntä ei tarvitse nimetä MLB:ssä pelaavan Texas Rangersin rosteriin, jossa hänen olisi pelattava virallisella kaudella sääntöjen mukaan.

Wilson kävi viime vuonna Texasin Spring Training-leirillä harjoittelemassa sisävuoroa ja tervehtimässä farmipelaajia. Tänä vuonna Wilson osallistuu myös leirille. Rangers haluaa pitää Wilsonin organisaatiossa, vaikka todennäköisyys hänen pelaamiseen Rangersissa on käytännössä nolla. Wilsonia on kehutti joukkuehengestä ja Seattlessa miestä arvostetaan koppipelaajana, ehkä hänestä on apua Rangersin leirilläkin.

Wilson kommentoi viime vuonna spekulaatioita miten hänen baseball-uransa olisi käynyt:
”Jos olisin pelannut baseballia täysipäiväisesti, olisin uskonut onnistumiseeni. Omistauduin baseballille, kun pelasin sitä, samoin kuin nyt omistaudun amerikkalaiselle jalkapallolle. Uskon, että olen lahjakas. Tottakai oli upeaa, että Rangers hommasi minut viime vuonna. On kunnia olla osa tätä organisaatiota. Se on todellinen kunnia.”

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.