Scroll Top

MLB-tipsit kesähelteeseen

Gamblers MLB

Aamulla näkyi ensin aurinko, sen jälkeen talonmiehen rouva ja kolmantena läpihuutojutulta vaikuttava MLB-kierros! Joskus lajia seuranneena ja betsanneena voin todeta, että ”helppous” on se asia, jolla bookerit tekee rahaa, eli pitäkää järki mukana. Clayton Kershawin näkyminen listoilla saa jo osan panttaamaan talonsa mutta kyseessä on klassinen, ja vielä helvetin iso miina. Gee ei koske Dodgersin peliin kepilläkään, koska miina saattaa poksahtaa.

Muutama matsi löytyi, joihin luotto on se perus 110%!

 

MLB

Reds – Cardinals
Kello 20:10

Under 6.5 @ 2.02 ComeOn

Äärettömän varovainen ja kahden huippujoukkueen matsi! Redsillä on allaan neljän ottelun voittoputki ja sitä se ei halua katkaista. Cardinalsin alku ei ole ollut yhtä ruusuinen mutta kausi on vasta nuori.

Vastakkain asettuu kaksi todella kovaa pitcheriä! Redsin Johny Cueto jätti ensimmäisessä pelissään Pitatesin kylmän viileästi nollille ERA 0.00 ja WHIP vain 0.71. Gee ei usko, että kyseiseen tekoon uskoi Cueto itsekään mutta itseluottamus on tällä hetkellä todella kova. Takana on kovakuntoinen tiimi, joten kummulle on helppo nousta.

Cardinalsin Michael Wacha avaa kautensa tänään. Wainwrightin kauden tuleva kakkosmies on nuori ja kokematon mutta potentiaalia miehessä on yhden komppanian verran.

Gamblers uskoo, että joukkueet pelaavat todella varovasti pyrkien välttämään virheitä.

 

MLB

Indians – Tigers
Kello 23:10

Tigers @ 1.92 ComeOn

Tigers on tämän hetken kuumin joukkue! Joukkueen joka ainoa syöttäjä on hyvä ja pelaajien lyönti kulkee. Tappiosarake näyttää nollaa ja kun kummulle nousee David Price niin siinä on indiansilla ihmeteltävää. Price jätti Minnesotan tylysti nollille ensimmäisessä pelissään WHIP:llä 0.58 pelaten vielä koko pelin. Tuurista Pricen suoritus ei ollut kiinni vaan puhtaasta taidosta.

Corey Kluber oli kohtalaisen ittuuntunut edellisen pelin jälkeen. 0-2 tappio Houstonille ei ole pitcherille koskaan mieleen ja pelinälkä kasvoi hirveäksi. Kluber on pelannut koko uransa hyvin, joten tänään on lupa odottaa jälleen loistavaa esitystä.

Luvassa todella vähäjuoksuinen matsi, joka ratkeaa lopussa juoksulla suuntaan tai toiseen.

 

MLB

Marlins – Rays
Kello 23:10

Marlins @ 1.96 ComeOn

Marlins on mystinen joukkue! Floridalaiset kasasivat rosterinsa aivan viime tingassa ja pikkuhiljaa yhteisen sävelen luulisi löytyvän! Molemmilla joukkueilla on mennyt heikohkosti mutta yksi asia loistaa Marsiin asti; Tampa Bayn Chris Archer! Kaikkina kolmena Archerin kautena Gee ei ole voinut kuin ihmetellä sitä, miten puoliksi nukkuva claytonlainen menestyy niinkin hyvin. Kotona herra jaksaa jopa syttyä kun näkee katsomossa fanipaitansa jonkun päällä mutta vieraspeleissä se on hankalaa.

Jared Cosartilla on kaikki edessään ja mies yrittää kotiyleisönsä edessä kaikkensa.

Ottelu voi repsahtaa suurinumeroiseksikin, joten liveilijöiden kannattaa olla hereillä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.