Scroll Top

Natsin S.O.S jatkuu

Gamblers MLB

Vaikea on sanoa, mitä Washingtonissa tapahtuu, mutta joukkueen peli on 110% sekaisin joka ainoalla osa-alueella! Kukaan ei osu palloon, erroreita tulee pilvin pimein, bullpenit on ihan hukassa, valmentajat on vaihtopenkillä päissään… Jos baseballissa olisi mahdollista ottaa viikon aikalisä niin sen Nats nyt tekisi. Pelirytmi on niin armoton, että asioiden korjaaminen ei käy ihan hetkessä.

Red Soxilla kulkee ja joukkue tekee juoksuja melkein kuuden keskiarvolla. Washingtonin Strasburgista on turha odottaa pelastajaa kun siihen ei eilen kyennyt joukkueen sydän ja sielu, Jordan Zimmermann.

Red Soxin Jamaicalta lähtöisin oleva Masterson syöttelee miten syöttelee ja joku Washingtonin kavereista osuu vaikka vahingossa palloon, on se sitten Jayson Werth, Ian Desmond tai kuka tahansa.

Gee veikkaa pelistä sellaista tivolia, että ei hetkeen olla nähty. Red Sox ottelun voittaa mutta kuka tekee monta juoksua niin siitä ei ole muuta hajua kuin se, että kahdeksan juoksun rajan rikkoo jo Red Sox yksinään.

MLB

Boston Red Sox – Washington Nationals
Kello 01.05

Over 8 @ 1.95 William Hill

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.