Scroll Top

MLB-vihje, Cleveland Indians – Detroit Tigers

Gamblers MLB

Yhdeksi kauden mestaruussuosikiksi povatusta Detroit Tigersista on paljastunut voittamaton tiikeri. Joukkue on voittanut neljä putkeen, joista kolme varsinaisella kaudella. Minnesota Twinsin Tigers pesi niin puhtaaksi että pelaajat ovat yhtä kalpeita kuin Michael Jackson. Sarjassa 22 tehtyä juoksua ja yksi päästetty kertoo jo jotain tämän hetken iskukyvystä. Materiaalille löytyy leveyttä eikä Verlanderin loukkaantuminen näytä vauhtia hidastavan.

Clevelandin talvi oli umpisurkea! Huonot treeniolosuhteet, lumisateet ja joukkueen rankka uudistaminen näkyy joukkueessa vielä jonkin aikaa.

Tigers on voittanut viimeiset neljä joukkueiden keskinäisistä kohtaamisista.

Tigersin syöttäjänä aloittaa oikea- ja nopeakätinen Alfredo Simons. Seitsemän vuoden ura ERA 3.86 luulisi takaavan Tigersille tasaisen suorituksen. Vastapuolelle nousee hiukan kokemattomampi Zach McAllister, joka antaa osuman palloon noin joka kolmannella lyönnillä ja se voi tehdä hallaa Clevelandille.

MLB

Cleveland Indians – Detroit Tigers
Kello 23.10

Tigers @ 2.11 ComeOn

 

Houston ja Texas ovat pelanneet niin epäselvää baseballia, että siitä ei ota kukaan mitään tolkkua. Ensin hävitään 1-10, sen jälkeen voitetaan 10-1 och så vidare! Houstonilla on allaan yksi voitto ja nyt he matkustaa öljymaille Texasiin, joka ei enteile ainakaan helpointa työsarkaa. Vaikka Texasin osuminen on ollut epävarmaa, niin paremmalta se näyttää kuin Houstonin lyöntipeli. Houston on lyönyt liigassa tällä hetkellä kuudenneksi huonoiten kun Texas taas lähentelee kympin sakkia. Texasin Derek Holland heittää vielä oikealta niin vaikeeta tulee avaruussukkulakaupunkilaisilla olemaan. Hollandin viime kausi meni pilalle loukkaantumisen takia ja nyt mies on intoa täynnä kuin pizzerian myyjä.  Toissakaudella Hollandin ensimmäinen peli kotonaan oli Cardinalsia vastaan ja mies nollasi vastustajat samalla innolla kuin tälläkin hetkellä.

Texaslaiset ovat odottaneet joukkueen kotiinpaluuta ja sen aika on nyt.

MLB

Texas Rangers – Houston Astros
Kello 23:05

Texas @ 2.00 Bet365

 

Kuten jo todettua, Natsilla on ongelmia enemmän kuin laki sallii. Yksi voitto vain ja ainoastaan Jordan Zimmermannin ansiosta antaa joukkueen prosentiksi 0.333 ja siihen tuskin ollaan tyytyväisiä. Mutta ollaan tai ei, pakka on sekaisin ja ennen Nasin tuttuja potkuja asiaan tuskin selvyyttä saadaan. Phillies jatkaa kotonaan mutta nyt vastus on vaihtunut kivikovasta Bostonista toiseen.

Syöttäjinä aloittavat kaksi Mr. Nobodya, Jerome Williams ja Gio Gonzales!

MLB

Philadelphia Phillies – Washington Nationals
Kello 02:05

Phillies @ 2.35 Bet365

 

Lähdetään tällä triplalla kokeilemaan, onko herra fortuna suotuisalla päällä! Muistakaa seurata nettisivujen foorumia, sinne satelee tipsejä tasaisen tappavasti!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.