Scroll Top

MLB:n Wild Card pelit starttaa

Gamblers MLB

Näin ne alkaa, MLB 2015 playoff-pelit ensimmäisellä Wild Card ottelulla Yankee Stadiumilla, jossa isäntäjoukkue New York Yankees kohtaa Houston Astrosin. Kelin pitäisi olla erinomainen ja stadion on luonnollisesti loppuunmyyty. Wild Card-sarjat on kerrasta poikki ja Yhdysvaltalaiset ammattipelurit pitää Yankeesia yli 60% suosikkina otteluun. Mutta mutta…

Kuten jo useasti aiemmin on tullut todettua, runkokierron voi unohtaa ja nyt kentällä pelaa ne, joilla peli kulkee ja joihin joukkue turvautuu vaikeimmilla hetkillä. Yankeesin osalta se tarkoittaa aloittavana syöttäjänä japanilaista Masahiro Tanakaa, kenen kokemus Major Leaguesta on yksi vuosi ja Tanaka on syöttänyt urallaan 44 peliä. Houstonin osalta kummulle nousee todella erikoiseen loistoon puhjennut Dallas Keuchel.

Embed from Getty Images

Keuchel on ollut koko kauden yksi liigan parhaimpia syöttäjinä ja tämän hetken rankingissakin hän on sijalla viisi. Tanaka ei yllä TOP 40:ään.

Embed from Getty Images

Lyöntitilastoissa joukkueet ovat kärkikahinoissa mutta kun tarkastellaan lähemmin .AVG:tä, niin molemmat tiimeistä ovat puolenvälin huonommalla puolella ja .OBP:ssä tilanne on etenkin Yankeesille hiukan valoisampi.

Home Runeissa Houston on liigan toisena ja Yankees neljäntenä eli epävarma syöttäjä aiheuttaa joukkueelle todella harmaita hiuksia. Tanaka on antanut kaudella 25 HR ja Keuchel 18.

Kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet 7 kertaa, joista Yankees on voittanut 4 peliä ja Houston 3.

Faktat on tiskissä niin kysymys kuuluu, kumpi ottelun voittaa?

Kertoimenlaskijat ovat lukeneet kotiläksynsä ja kertoimet ovat melkein 50-50. Over-rajaankaan (7) ei kannata hirveän isolla kepillä sohasta, joten ainoaksi vaihtoehdoksi Gamblersin suosituksissa jää betsien unohtaminen ja keskittyminen vain ja ainoastaan katsomaan peliä, jonka näkee suorana mm. Bet365 eli täältä

Mutta kun pelaatte kuitenkin jotain, niin G survoo Astrosia ja underia lapulle. Dallas Keuchel on äärettömän hyvä ja on ihme, mikäli hän ei syötä koko peliä. Tanakalta se tuskin onnistuu ja jos bullpenit joudutaan ottamaan kentälle, se tietänee tappiota kyseiselle joukkueelle. Nyt pelataan tiiviisti ja jokainen muuttuja ottelun aikana antaa vastapuolelle nopeasti juoksun.

MLB – WILD CARD GAME 1

New York Yankees – Houston Astros
Kello 03:00

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.