Scroll Top

Los Angeles Clippers jysäytti NBA:n siirtomarkkinoilla – Kawhi Leonard liittyy seuraan yhdessä Paul Georgen kanssa

Los Angeles Clippers ja Kawhi Leonard ovat solmineet nelivuotisen sopimuksen, joka on arvoltaan 142 miljoonaa dollaria. ESPN:n mukaan myös toinen tähtipelaaja, Paul George, liittyy Clippersin riveihin pelaajakaupan yhteydessä.

Embed from Getty Images

28-vuotias Leonard oli muun muassa Kevin Durantin ohella yksi siirtomarkkinoiden halutuimpia pelaajia. Hänen perässään olivat Clippersin lisäksi myös Los Angeles Lakers sekä miehen edelliskauden seura, Toronto Raptors.

Laitahyökkääjän tonttia pelaava Leonard voitti päättyneellä kaudella historiallisen mestaruuden juuri Raptorsin riveissä. Joukkueen avainpelaajiin kuulunut Leonard valittiin finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Clippersin peliliikkeet eivät jääneet pelkkään Leonardin palkkaamiseen, vaan seura naarasi myös 29-vuotiaan Paul Georgen riveihinsä. Pelaajakaupassa Clippers lähetti Oklahomaan Shai Gilgeous-Alexanderin, Danilo Gallinarin sekä peräti neljä suojaamatonta ensimmäisen kierroksen varausvuoroa.

George oli tehokkaan viime kauden jälkeen ehdolla MVP-palkinnon saajaksi, sillä mies tilastoi 28 pistettä, 8,2 levypalloa, 4,1 syöttöä ja 2,2 riistoa ottelua kohden. Supertähden sopimus jatkuu kauden 2021-22 loppuun asti.

ESPN-toimittaja Adrian Wojnarowskin mukaan Leonard ja George olivat keskustelleet pelaamisesta samassa joukkueessa. Leonard ilmoitti Clippersin johtoportaalle, että ehtona hänen liittymiselleen olisi Georgen hankkiminen. Lisäksi George oli pyytänyt kaupatuksi tulemista ex-seuraltaan.

Leonardin sopimuksesta ei ole uutisoitu vielä virallisesti, sillä NBA:n sopimussääntöjen mukaan sopimuksia ei voida vielä allekirjoittaa.

Jos alla olevat twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.