Cleveland murskavoittoon neljännessä finaalipelissä

LeBron_James_(15662939969)

James (vasemmalla) sekä Durant toimivat joukkueidensa johtohahmoina.

Golden State Warriors ei pystynyt yllättämään toista kertaa vieraskentällä Cleveland Cavaliersia NBA:n finaalien neljännessä osa-ottelussa vaan kotijoukkue nappasi runsaskorisessa pelissä voiton lukemin 137-116.

Cleveland oli pelissä alusta alkaen niskan päällä ja takoi heti ensimmäiseen kahteentoista minuuttiin hurjat 49 pistettä tehden samalla seurahistoriaa. Puoliajan koittaessa kotijoukkue oli ehtinyt tekemään jo 86 pistettä, kun vierailijoiden pistelukema oli ”vasta” 68, joka toki sekin on yleensä puoliajalle mentäessä varsin hyvä määrä.

Toinenkin puoliaika eteni Cleveland sävytteisesti, ja kun vierasjoukkue ei saanut kiriään aikaiseksi missään vaiheessa, alettiin selvästi keskittymään jo seuraavaan peliin, joka pelataan Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Clevelandin puolelta tehokaksikkona hääri LeBron JamesKyrie Irving. James nakutti varsin vakuuttavan sarakkeen 31/11/10. Irvingin suorituskaan ei jäänyt sen pahemmaksi tilastorivin ollessa 40/7/4.

Warriorsin Kevin Durant oli jälleen kerran pelipäällä nakuttaen 35 pistettä ja molemmissa päissä kenttää kohtalaisesti suoriutui myös Draymond Green (16/14/3). Stephen Curryn (14/5/10) kotijoukkue pystyi pitämään tällä kertaa kurissa.