Scroll Top

Yllätyskäänne NBA-markkinoilla: DeMarcus Cousins liittyy hallitsevan mestarin riveihin

Embed from Getty Images

Koripalloliiga NBA:n vapailla markkinoilla tapahtuu. DeMarcus Cousins on rustannut vuoden mittaisen sopimuksen Golden State Warriorsin kanssa. Sopimus takaa sentterille 5.3 miljoonan dollarin vuosiansiot.

Warriors on juhlinut mestaruutta nyt kahdesti peräkkäin. Molempien vuosien päätteeksi finaalisarjassa on kaatunut Cleveland Cavaliers.

Päättyneellä kaudella 27-vuotias Cousins edusti New Orleans Pelicansia, jossa hän tilastoi 25.2 pistettä, 12.9 levypalloa sekä 5.4 syöttöä ottelua kohden. Tuolloin akillesjännevamma jätti Cousinsin kauden kesken jo tammikuussa, eikä tähtipelaajaa nähdä parketilla vielä tulevankaan kauden alkupuoliskolla.

Cousinsin kerrottiin aiemmin olleen halukas allekirjoittamaan jatkosopimuksen Pelicansin kanssa, mutta neuvottelut kariutuivat loppuhetkillä. Lisäksi vuonna 2010 NBA:han varattu korinalusjätti keskusteli sopimuksesta tiettävästi myös Boston Celticsin kanssa.

Urallaan Cousins on voittanut kultaa sekä MM-kisoista että olympialaisista, minkä lisäksi hänet on valittu kahdesti NBA:n tähdistöön ja vuonna 2011 tulokkaiden ykköstähdistöön.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.