Scroll Top

Brooklyn Nets näytti hauista NBA:n siirtomarkkinoilla – seura kiinnitti kaksi supertähteä riveihinsä

Koripalloliiga NBA:n siirtomarkkinat aukesivat Suomen aikaa varhain sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Brooklyn Nets oli aktiivinen heti markkinoiden auettua, sillä seura on sopinut tulevista sopimuksista sekä Kyrie Irvingin että Kevin Durantin kanssa. NBA:n sopimussääntöjen vuoksi sopimuksia ei voida kuitenkaan vielä allekirjoittaa.

Embed from Getty Images

ESPN:n sisäpiiritoimittaja Adrian Wojnarowski tiedotti, että Durantin sopimus on nelivuotinen ja arvoltaan 164 miljoonaa dollaria. Irvingin sopimus Netsin kanssa kestää niin ikään neljä vuotta, jonka aikana takamies pulittaa 141 miljoonan dollarin tulot.

Durant lukeutuu koko NBA:n parhaisiin pieniin laitahyökkääjiin. Edelliset kolme kautta kului Durantin osalta Golden State Warriorsin riviessä, jossa mies voitti kaksi mestaruutta. Durantista tuli vapaa agentti, sillä hän hylkäsi pelaajaoptionsa tulevaa kautta koskien.

Supertähteä ei todennäköisesti nähdä uuden seuransa väreissä vielä ensi kauden aikana, sillä finaalisarjassa sattunut akillesjännevamma pitää miehen pitkään sivussa.

Durantin perässä oli tiettävästi myös New York Knicks, joka ei kuitenkaan raporttien mukaan ollut valmis tekemään miehelle maksimitason sopimusta tämän loukkaantumisesta johtuen.

Embed from Getty Images

Kyrie Irving tulee puolestaan paikkaamaan D’Angelo Russelin jättämää aukkoa Netsin takakentälle. Yhden mestaruuden urallaan saavuttanut Irving on pelannut edelliset kaksi kautta Boston Celticsin väreissä.

Pelintekijän aikakausi Celticsissä ei ollut kovin ruusuinen, sillä ensimmäinen vuosi kului pitkälti loukkantumisista toipuessa ja jälkimmäisellä kaudella joukkueen matka puolestaan tyssäsi jo pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Vielä viime lokakuussa Irving oli aikeissa allekirjoittaa jatkosopimuksen Bostonin kanssa, mutta joukkueen sisäiset ongelmat käänsivät tiettävästi Irvingin kelkan. Päättyneellä kaudella Irving tilastoi noin 24 pistettä ja 7 syöttöä ottelua kohden.

Irvingin ja Durantin muhkeiden sopimusten lisäksi Nets kiinnitti myös veteraanisentteri DeAndre Jordanin riveihinsä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.