Scroll Top

KORISVIHJE: NBA – Pacersille tarjolla herkullinen kerroin, Jazz hakee putkelleen jatkoa

Photo by Melissa Majchrzak NBAE/Getty Images

NBA:ssa käydään 11 ottelun kierros ensi yönä, ja Gee poimii kamppailuista muutaman mielenkiintoisen pelikohteen.

Utah Jazz – Detroit Pistons

Utah pelaa laadukasta koripalloa tällä hetkellä ja joukkue seilaakin vakuuttavassa kuuden ottelun voittoputkessa. Vuoden tulokas -tittelistä kamppaileva Donovan Mitchell pystyy kääntämään yksin joukkueelleen pelejä, yhdessä sentteri Rudy Gobertin kanssa. Siksi onkin helppo ennustaa voittoa kotijoukkueelle, varsinkin kun vastassa on heikosti vieraskentällä esiintynyt Pistons.

Detroitin peli on paljolti kaksikon Andre Drummond – Blake Griffin varassa. Joukkue on käytännössä jo tippunut pudotuspelien ulkopuolelle eikä Pistonsin peli ole saanut yhtä tehokkaasti tuulta alleen tutun kotiparketin ulkopuolella (9 voittoa, 22 tappiota). Siksi on helppo ennustaa suurinumeroistakin voittoa kotijoukkue Jazzille, jolla on käynnissä jo toinen pidempi voittoputki kauden aikana, edellisen ollessa peräti 11 ottelun mittainen.

Unibetin tarjoama 198,5 pisteraja tullaan todennäköisesti rikkomaan, sillä Jazzilla on itsessään jo eväät 120 pisteen nakuttamiseen.

NBA

Utah Jazz – Detroit Pistons

Kello 03:00

Jazz & over 198,5 @ 2,48 Unibet

Philadelphia 76ers – Indiana Pacers

Indiana on ollut All-Star -tauon jälkeen hyvässä liidossa ja noussut tuon ansiosta Itäisessä konferenssissa jo sijalle 3. Viimeksi voitto irtosi kärkijoukkue Bostonista kahdella pisteellä, ja siksi Unibetin tarjoama kerroin 3,05 on vähintäänkin pelaamisen arvoinen. Pacers on kairannut vierasmatkoiltaan kaikkiaan 16 voittoa kauden aikana ja Victor Oladipon johdolla joukkue pystyy taistelemaan jokaisessa kamppailussaan voitosta.

Philadelphia on Pacersin tapaan kohennellut asemiaan Itäisessä konferenssissa. Joukkue on ollut kotonaan vaikea vastustaja voitto-tappio -suhteen ollessa 20-10. Joel Embiid ja Ben Simmons ovat merkitty punakynällä varmasti jokaisen joukkueen papereihin ja tämän kaksikon pysäyttäminen on yksi avaintekijöistä. Mutta, 39 voittoa kairanneen Pacersin isoa kerrointa ei kannata tästäkään huolimatta sivuuttaa.

NBA

Philadelphia 76ers – Indiana Pacers

Kello 01:00

Pacers @ 3,05 Unibet

Photo by Layne Murdoch/NBAE via Getty Images

Atlanta Hawks – Oklahoma City Thunder

Atlanta majailee liigan häntäpäässä ja katseet on suunnattu organisaatiossa jo ensi kesän varaustilaisuuteen. Joukkueen nimetön rosteri on säväytellyt ajoittain osaamistaan kotiparketilla, kun esimerkiksi edellisessä pelissä Bullsia vastaan Hawks takoi 122 pistettä, häviten toki kamppailun niukasti.

Oklahoma on pelannut läpi kauden suurinumeroisia kamppailuja. Joukkue on tunnettu hiukan laiskasta puolustamisestaan, johon Atlantalla voi olla paikka iskeä. Toisaalta Oklahoma on esiintynyt myös vahvasti hyökkäyspäässä kolmen All-Star -pelaajansa, Russell Westbrookin, Carmelo Anthonyn sekä Paul Georgen, myötä.

Puolustus jää varmasti jälleen kerran taka-alalle joukkueiden kohdatessa, joten hyökkäyspään ilotulitusta voi olla luvassa. Siksipä pisterajalle 214,5 on hyvä lyödä over-veto.

NBA

Atlanta Hawks – Oklahoma City Thunder

Kello 01:30

Thunder & over 214,5 @ 2,75 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.