Scroll Top

Liigan puolivälierät 24.3.

Liigan puolivälierät jatkuvat tänään, tiistaina. Otteluista tarkempaan syyniin otetaan Lukko-KalPa sekä Tappara-HIFK.

Lukko – KalPa (Voitot: 2-0)

Liigan pudotuspelien puolivälierävaiheen kolmas kamppailu Rauman Lukon ja Kuopion KalPan välillä käydään tänään tiistaina Kivikylän Areenalla klo 18.30. Raumalaiset johtavat sarjaa nyt voitoin 2-0, kun KalPa on kaatunut kahdesti puhtaalla pelillä, molemmissa otteluissa maalein 3-0.

Lukko tietää mihin se iskee KalPaa vastaan. Sen sijaan kuopiolaiset seilaavat kentällä, miten sattuu. Joukkue kyllä taistelee ja jättää kaikkensa jäälle, mutta epätoivoiselta KalPan pelaaminen on näyttänyt. KalPa menee suorissa hyökkäyksissä kulmiin ja se sopii Lukolle, joka puolustaa omaa aluettaan ja iskee voimalla vastahyökkäyksin. Lukko on pitänyt nyt 120 minuuttia maalinsa puhtaana, mikä kertoo KalPan hyökkäyspelaamisesta sekä Lukon hyvästä puolustamisesta.Kuopiolaiset eivät päässeet viime kohtaamisessakaan vaarallisille maalintekopaikoille, sillä Lukon tiivis maalivahti -ja puolustustyöskentely pitivät siitä huolen. KalPan pitää rikkoa kaavaansa ja rajusti, mikäli se haluaa yllättää Lukon.

KalPan vierassaldo on murheellista luettavaa: viisi viimeisintä vierasottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota ja kymmenestä edellisestä vieraskamppailustakin kuopiolaiset ovat voittaneet vain kaksi. Raumalla Lukko nauttii selkeää kotietua. Lukko on kaikilla pelin osa-alueilla KalPaa edellä ja vedonlyöntimielessä Lukkoa on aivan turha kiertää.

Lukko – KalPa

Tiistai 24.3 klo 18.30

Lukko @ 1,72 Bet365

 

TAPPARA – HIFK (Voitot: 2-0)

Tappara ja HIFK pelaavat Hakametsässä Tapparan johtaessa sarjaa kahden ottelun jälkeen 2-0.Kaksi edellistä peliä ovat olleet odotettua avoimempaa ja tilannerikkaampaa peliä. Maalejakin on tehty kummassakin pelissä seitsemän. IFK on ollut erikoistilanteissa parempi, sillä puolet sen kuudesta tehdystä maalista on syntynyt ylivoimalla. Tapparan kahdeksasta vain yksi on erikoistilannemaali.

IFK:n pitäisi pystyä pelaamaan paljon nähtyä tarkempaa peliä kentän molemmissa päissä, mutta joukkue ei ole vielä luovuttanut ja ylivoima toimii loistavasti, mutta alivoimalla sillä on ongelmia. Jäähyihin ei tietenkään ole kummallakaan joukkueella varaa. IFK:lla on edelleen kaikki mahdollisuudet kääntään sarja, mutta Tappara viilettää Pekka Jormakan ja Olli Palolan johdolla tällä hetkellä kuitenkin todella lujaa ja petaavat kirvesrinnoille voiton avaimet. Kotonaan Tappara on selkeä ennakkosuosikki ja onhan joukkue Liigan parhaimpia kotijoukkueita. Edelliset viisi kotiottelua ovat tuottaneet tamperelaisryhmälle yhtä monta voittoa. Todellisuudessa Tappara on edellisen kerran jäänyt kotonaan kokonaan pisteittä joulukuun alkupuolella. Tappara sai jatkoaikavoitostaan virtaa ja kotiedun lisäksi sillä on nyt myös henkinen etu puolellaan.

TAPPARA – HIFK

Tiistai 24.3 klo 18.30

Tappara @ 1,80 Bet365

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.