Scroll Top

Kontinen ja Draganja ulos Madridin avauskierroksella

image

Henri Kontinen ja hänen nelinpeliparinsa Marin Draganja ottelivat tänään Florin Mergeaa ja Rohan Bopannaa vastaan Madridin turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Nämä herrat ovat nelinpelin rankingissa sijoilla 19 ja 24, mutta eivät yleensä pelaa yhdessä. Tästä johtui Kontinen/Draganja -kaksikon hienoinen ennakkosuosikin asema.

Embed from Getty Images

Ottelu lähti Kontinen/Draganja -kaksikolta liikkeelle kehnosti, sillä he hävisivät heti ensimmäisen syöttövuoronsa. He mursivat vastustajansa kuitenkin kahdesti ja voittivat siten ensimmäisen erän lukemin 5-7.

Toinen erä oli tasainen ja syöttäjät olivat vahvoilla. Ilman murtoja edettiin katkaisupeliin, jossa nähtiin vain kolme minibreakia. Harmittavasti näistä vain yksi tuli Draganja/Kontinen -parille.

Ottelukatkaisupelissä paukut loppuivat ja suomalais-croatialainen kaksikko hävisi 10-6.

Tässä turnauksessa haastetta olisi riittänyt vähintäänkin tarpeeksi, sillä mukana on lähes kaikki huippuparit. Bopanna ja Mergea kohtaavat seuraavaksi kahdeksanneksi sijoitetun parin Mahut/Roger-Vasselin ja tuon ottelun voittaja kohtaa todennäköisesti Bryanin veljekset.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.