Scroll Top

Tennis ennakko – Henri Kontinen ja John Peers pelaavat tänään Wimbledonin välierässä

gamblers_tennis

Henri Kontinen ja John Peers pelaavat tänään Wimbledonissa miesten nelinpelin välierässä, jossa vastaan asettuu puolalaisbrasilialaispari Lukasz Kubot-Marcelo Melo. Kubot-Melo pari on ollut turnauksessa tiukoilla ja miesten neljästä ottelusta kaksi on kestänyt täydet viisi erää. Eilen kaksikko oli tosin varmalla pelipäällä ja voitti oman puolivälierän puhtaasti erin 3-0.

Embed from Getty Images

Kontinen-Peers parin vastus on todella kova ja aivan maailmanluokkaa ja se on sijoitettu turnauksessa neljänneksi. Parit kohtasivat toisensa edellisen kerran toukokuussa Rooman Masters turnauksessa, jossa Kontinen-Peers kaksikko otti voiton. Tuota ottelua ei sinänsä kannata ottaa huomioon, koska se pelattiin massalla ja tämän päivän ottelu pelataan ruoholla.

Embed from Getty Images

Mikäli Henri Kontinen ja John Peers etenevät Wimbledonin finaaliin tulee siellä vastaan, joko turnauksen 16 sijoitettu pari Itävallan Oliver Marach- Kroatian Mate Pavic. Toinen vaihtoehto finalistiksi on turnauksen yllätyspari sijoittamaton kroatialaiskaksikko Nikola Mektic-Franco Skugor. Kaavio on ollut kroatialaisparille suosiollinen eikä sen ole tarvinnut kohdata vielä yhtään todellista nelinpelin huippuparia.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.