Scroll Top

Tenniksessä yllätysten päivä

Gamblers tennis 9

Riossa on saatu olympiatenniksessä eka kierros pelattua ja tänään tuli yllätyksiä sekä kaksin- että nelinpelissä.

Naisten nelinpelissä Williamsin siskot Serena ja Venus hävisivät Tshekkipari Lucie Safarovalle ja Barbora Strychovalle 2-0 (6-3, 6-4). Williamsit ovat voittaneet olympialaisissa nelinpelissä kultaa kolmesti(2000, 2008 ja 2012). Tämä oli eka kerta kun hävisivät ottelun olympialaisissa. Kaksinpeleissä Williamsin siskoista jatkossa on vain Serena.

Miesten nelinpeleissä tippui ykkös- ja kakkossijoitetut parit tippuivat kisasta. Ykkössijoitetut ranskalaiset Pierre-Hugues Herbert ja Nicolas Mahut hävisit kolumbialaisille Robert Farahille ja Juan-Sebastian Cabalille 2-0 (7-6, 6-3). Kakkossijoitetut Murrayn veljekset Andy ja Jamie hävisivät kotiyleisön edessä pelanneille brasilialaisille Thomas Belluccille ja Andre Sa’lle 2-0 (7-6, 7-6).

Embed from Getty Images

Päivän viimeisessä ottelussa miesten kaksinpelin ykkössijoitettu ja viimeiset vuodet tenniksen ykkösmies Serbian Novak Djokovic hävisi Argentiinan Juan Martin del Potrolle tiukan taistelun jälkeen 2-0 (7-6, 7-6). Viime olympialaisissa sama kaksikko kohta pronssiottelussa, jonka voitti silloinkin del Potro. Kun kärkimiehistä mm. Roger Federer ja Stan Wawrinka puuttuvat loukkaantumisten tai muun syyn takia niin pakka on auki miesten kaksinpelissä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.