Henri Kontinen välieriin Pariisissa

Gamblers tennis 9

Henri Kontinen on edennyt parinsa John Peersen kanssa Pariisin ATP-turnauksen välieriin upealla voitolla turnauksen kolmanneksi sijoitetusta parista, kuuluisista Bryanin veljeksistä.

Ottelun ensimmäisessä erässä Kontinen ja Peer ottivat yhden tarvittavan syötönmurron ja voittivat erän 1-0. Toisessa erässä jenkkejä vietiin kuin pässiä narussa ja erä oli ohi 24:ssä minuutissa päättyen lukemiin 6-2 ja samalla koko ottelu Kontiselle ja Peerselle 2-0. Saavutusta voidaan pitää huikeana sillä Bryanin veljekset ovat olleet lähes voittamattomia usean vuoden ajan.

Välierissä vastaan tulee turnauksen kuudenneksi sijoitettu pari Melo/Pospisil. Kontisella ja Peersellä on täydet mahdollisuudet edetä turnauksen finaaliin!