Jokerit toiseen perättäiseen voittoon Hartwall Arenalla!

Tontsan

Jokerit on voittanut Torpedo Nižni Novgorodin juuri päättyneessä ottelussa luvuin 5-1.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisena ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalinteko tilanteita vuoron perään. Ajassa 11:19 pitkän pyörityksen päätteeksi Juha-Matti Aaltonen avasi maalihanat huikean yksilösuorituksen päätteeksi. Ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja nähty.

Toisen erän alkuun Jokerit otti pelin kolmannen jäähyn, jonka Torpedo käytti hyväkseen upean syöttökuvion päätteeksi ajassa 24:12, maalista vastasi Evgeny Mozer. Torpedo sai tasoitusmaalista virtaa ja hallitsikin toisen erän tapahtumia selvästi, mutta kuin varkain toisen erän lopussa Brandon Kozun siirsi Jokerit 2-1 johtoon Petr Reginin upean syötön päätteeksi ajassa 15:58. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty. Kolmanteen erään Jokerit tuli uudella ilmeellä ja onnistuikin maalinteossa heti erän alkuun, Brandon Kozunin toimesta.

”Ottelussa tuli huonoja hetkiä, jolloin vastustaja hallitsi peliä, mutta onneksi Riku Helenius oli varma maalilla ja onnistuimme kolmannessa erässä hyvällä prosentilla maalinteosta, tuumi Tommi Huhtala, joka siirsi Jokerit 4-1 johtoon ylivoimalla.

Jokerit onnistui maalinteossa kolmannessa erässä vielä kertaalleen, kun loistopelin pelannut Petr Regin naulasi loppulukemat 5-1 taululle.

”Lopputulos 5-1 mairittelee meitä hieman liikaa, sillä pelimme ei edelleenkään ollut kovinkaan hyvällä tasolla, otteemme ailahtelivat ihan liikaa ja annoimme vastustajalle liikaa maalipaikkoja, kertasi Huhtala.

Jokereiden seuraava ottelu pelataan lauantaina, kun vastaan astelee Jokerit konferensin välierässä tiputtanut Moskovan TsSKA. Luvassa on varmasti upea kamppailu, jäähyihin ei ole varaa ja pikkuhiljaa pitää alkaa siirtämään ajatuksia lauantaille, lisäsi Huhtala.