Jokerit päihitti Sibirin

Michael Keränen ei jatka Jokereissa

Jokerit on voittanut Sibir Novosibirskin sekavien vaiheiden jälkeen luvuin 4-2.

Jokerit ja Sibir ottivat toisistaan mittaa toisen kerran viikon sisään, kun Sibir saapui Trio Areenalle Tikkurilaan toistamiseen. Ottelun alusta alkaen Jokerit oli niskan päällä ja pelinkuva oli sama, kun edellisessäkin kohtaamisessa, Jokerit hallitsee ja Sibir iskee vastahyökkäyksistä. Brandon Kozun viimeisteli ylivoimalla Jokereiden ensimmäisen maalin, Sibir maalivahti Alexander Salakin ollessa voimaton. Toisessa erässä Jokerit laittoi lisää vettä myllyyn ja johtikin jo 3-0, kunnes Sibirin kokenut hyökkääjä Dmitri Monya kavensi erän loppuhetkillä luvuiksi 3-1. Kolmannessa erässä nähtiin molemmilta joukkueilta yhdet maalit ja lopputulos 4-2 on ottelutapahtumiin nähden oikeutettu tulos.

Ottelun jälkeen Gee haastatteli Jokereissa debytin tehnyttä Tanskalaistähti Petr Reginiä.

”Ensimmäinen peli on vaikea, kun on paljon kaikkea uutta ympärillä, tämä ei ollut parasta peliä minulta, mutta loppujen lopuksi oli erittäin hauskaa olla jälleen mukana pelissä”, Reger tuumi.

Pelasitte Tomi Mäen ja Brandon Kozunin kanssa yhdessä, teillä tuntui kemiat sopivan yhteen?

”Pelasimme mielestäni kokonaisvaltaisesti ihan hyvin, mutta ensimmäisessä erässä meillä oli vaikeudet saada kiekko pois omalta alueelta ja saada kiekollinen peli toimimaan, mutta pelin edetessä pelimme parani ja parani. Olemme kolme erilaista pelaajaa, mutta jokainen tuo oman elementinsä ja tätä kautta toimimme yhdessä todella hyvin”, Regin kertoi.

Olit kauden ensimmäisistä harjoitusotteluista sivussa loukkaantumisen vuoksi, kertoisitko siitä tarkemmin?

”Minulla oli pieni vamma, joka ei olisi haitannut pelaamistani, olisin voinut pelata kaikki pelit, mutta halusimme olla varmoja, että olen kauden alussa täydessä kunnossa, joten oli parasta pitää lepoa, vielä kun on aikaa ennen kauden alkua”, Regin paljasti.