KHL:n hallitseva mestari kesälomalle – Sibir idän finaaliin

KHL-sarjan itäisen konferenssin puolivälierissä Sibir kohtasi kotonaan Magnitogorskin ottaen voiton hyvän kolmannen erän turvin lukemin 3-1. Novosibirsk eteni täten jatkoon otteluvoitoin 4-1.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä Sergei Mozyakin nostatti vierasleirissä toiveita tuuttaamalla maalin kulmalta Alexander Salakin eteensä torjuman kiekon maaliin ylivoimalla. Vain pari minuuttia myöhemmin kotijoukkue kuitenkin tasoitti.Sergei Shumakov kaapi kiekon maaliin hillittömän maalinedushässäkän päätteeksi.

Kolmannessa erässä kotijoukkue vei. Oleg Gubin pääsi ohjaamaan maalin edestä Artjom Voroshilon vedon sisään ajassa 58:04 ja samalla minuutilla Igor Ozhiganov iski vielä loppunmueroiksi 3-1 tyhjään pömpeliin. Katso ottelun huippuhetket täältä.

Oskar Osalan edustaman Metallurg Magnitogorskin kausi päättyi ja Jonas Enlundin jaJarno Koskirannan edustama Sibir puolestaan eteni itäisen konferenssin finaaleihin, missä se kohtaa joko AK Bars Kazanin tai Avangard Omskin. Kazan johtaa sarjaa 3-1 ja voi katkaista sen myöhemmin torstaina.

Sibir Novosibirsk – Magnitogorsk 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)