Scroll Top

Jokereiden Aasianmatka maksaa huikeat puoli miljoonaa!

Ryan Zapolski

Jokereiden Aasianmatka maksaa huikeat puoli miljoonaa!

Helsingin Jokerit kohtaavat vielä tänään kotihallissaan Lada Togliattin, jonka jälkeen vuorossa on historiallinen idän kiertue.

– Jokerit tulevat olemaan ensimmäinen kovan luokan Eurooppalaisseura, mikä pelaa kiinalaista Kunlunia vastaan. Ottelua ei pelata Kunlinin omassa kotohallissa vaan Pekingissä suurimpien näyttämöiden valossa, valottaa Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen Jokereiden lähitulevaisuutta.

 

– Meiltä on ollut omaa henkilökuntaa avustamassa kaukalon kuntoon saattamisessa, että kaikki menee hyvin, Kohonen jatkaa.

Jokerit astelee kiinalaiseen kaukaloon torstaina. Ottelu on Jokereille, kuten kaikki tulevat ottelut ovat, todella tärkeitä. Jokerit ovat tehneet tällä kaudella vähiten maaleja oman Konferensinsa kärkikahdeksikon joukkueista ja ainoastaan neljässä ottelussa joukkue on tehnyt enemmän kuin 3 maalia.

– Tottakai määrä on matala. Meidän pitää saada enemmän miestä maalin eteen, siitä suurin osa maaleista syntyy, kommentoi kokenut Antti Pihlström Jokereiden maalimääriä.

Antti Pihlström Jokerit

– Luonnollisesti määrään ei voi olla tyytyväinen. Olen ihan tyytyväinen kauden esityksiimme mutta kyllä tehtyjen maalien määrä on pieni, se on pakko myöntää, kommentoi päävalmentaja Jalonen asiaa.

Embed from Getty Images

Jokereiden Aasianmatka tulee kattamaan pelin Kiinassa Kunlunia vastaa sekä sen lisäksi ottelut Admiral Vladistokia, Amur Habarovskia sekä juuri huikean voiton Pietarin SKA:sta napannutta sarjajohtajaa vastaan. Jokereiden tulosta on maalailtu jokaisessa iltapäivälehdessä.

– Meidän tuleva matkamme sekä muut monen ottelun vieraskiertueen pelit maksavat noin 450 00€. Nyt tulevalle Kiinanmatkalle mukaan lähtee yritysjohtajia. Aasiassa on luvassa viikon mittainen konferenssi, toimitusjohtaja Kohonen kertoo. Yritämme päästä Aasian rahakkaille markkinoille, sillä Jokerit kiinnostaa siellä, Kohonen jatkaa.

Jokerit on tällä hetkellä konferensissaan seitsemäntenä. Mikäli se aikoo taikoa pudotuspeleissä kotiedun, joukkueiden pitäisi olla edessä menettämättä pistettäkään Jokereiden voittaessa samaan aikaan kaikki.

Yhtälö on mahdoton.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.