Jokereiden kokoonpano vuoden viimeiseen peliin

img_6026

Jokerit pelaa vuoden 2016 viimeisen ottelunsa tänään Hartwall Arenassa. Dinamo Riika kohdataan toisen kerran peräkkäisinä päivinä.

Tapaninpäivänä Jokerit otti omansa joulukinkun sulaessa vatsanpohjissa. Avauserässä kaksi maalia tehnyt kotijoukkue ei asemistaan luopunut, vaan marssi selvään 3-0-voittoon. Nollapeli oli Jokereiden ensimmäinen tällä kaudella ja Ryan Zapolskille luonnollisesti ensimmäinen jokeripaidassa.

Zapolski jatkaa tänään maalissa. Kokoonpanoon tulee kaksi muutosta, kun Tomi Mäki korvaa hyökkäysketjuissa Roope Talajan ja Joonas Jalvanti tulee Chay Genowayn tilalle puolustukseen. Genoway matkasi tänään aamulla Sveitsiin, jossa hän liittyy Kanadan maajoukkueen vahvuuteen Spengler Cupissa. Genoway pelaa jälleen 5.1. jokeripaidassa, kun pelit jatkuvat KHL:ssä.

Kuva: Jokerit
Kuva: Jokerit

Loukkaantumisen vuoksi sivussa on Petteri Wirtanen, joka palaa kaukaloon tammikuussa. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Talajan ja Genowayn lisäksi Miro Mäkinen ja Frank Gymer. Juho Rautanen on alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa Kanadassa, jossa Suomi hävisi avausottelunsa viime yönä Tshekille 1-2.

Jokerit nousi eilisen voittonsa ansiosta läntisessä konferenssissa takaisin seitsemännelle sijalle. Neljänteen sijaan eli Lokomotiv Jaroslavliin on matkaa kuusi, viidentenä olevaan Dinamo Minskiin neljä ja kuudentena olevaan Dynamo Moskovaan kaksi pistettä.

Jokerit on kukistanut Dinamo Riian kauden kolmessa kohtaamisessa kaikissa jatkoajalla. Tänään pelattava ottelu on joukkueiden viimeinen keskinäinen mittelö tälle kaudelle. Aiemmilla kausilla Jokerit ei ole Dinamoa pystynyt kaatamaan jokaisessa ottelussa, joten tässä on porkkanaa joukkueelle tälle illalle.

KHL

PJokerit – Dinamo Riika
Kello 18:30

Jokerit @ 1.75 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.