Scroll Top

Lentopallo – Eteneekö naisten lentopallomaajoukkue Euroopan liigan finaaliin ??

Lentopallossa on miesten maajoukkue ollut käytännössä koko 2000-luvun otsikoissa, mutta tänään sunnuntaina on toisin. Naisten lentopallomaajoukkue pelaa tänään todella isoista asioista Euroopan liigan välierissä, kun se kohtaa Slovakian Helsingissä kello 17.00 alkavassa toisessa välieräottelussa.

Torstaina Suomi haki yllättäen vieraskentältä loistavan voiton erin 3-2, joka antaa tämän illan otteluun loistavan etulyöntiasetelman. Ensimmäisessä ottelussa Suomen parhaimmistoa oli Daniela Öhman sekä Yasmine Madsen. Siitä huolimatta joukkueen ykköstykki ja kentän paras pelaaja oli Piia Korhonen, joka tykitti vastustajan kenttään yhteensä 24 pistettä

Suomi toki tarvitsee toisessa kohtaamisessa Piia Korhosen ja kumppaneiden onnistumisia, mutta silti tärkein asia on, että Suomi pystyy pelaamaan laadukkaasti koko joukkueen voimin kuten se teki torstaina Popradissa.

Suomelle riittää jatkopaikkaaan mikä tahansa voitto ja 3-2 tappiolla päädytään jatkoerään. Otteluparin voittaja kohtaa finaalissa, joko Espanjan tai Ukrainan. Tuossa parissa Ukraina voitti Espanjan avausottelussa kotonaan erin 3-1, joten joukkueella on melkoinen etulyöntiasema toiseen otteluun lähdettäessä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.