Scroll Top

Huikea tarjous ensi yön MLB-taistoon!

Cash

Netissä pyörii kymmeniä ja taas kymmeniä erilaisia vedonlyöntitarjouksia! Usein ne ovat laadultaan kutakuinkin samanlaisia tai ne on kohdistettu johonkin tiettyyn maahan, useinmiten Brittein-Saarille. Gee veti Suomessa toistaiseksi kohtalaisen tuntematonta bookeria hihasta ja sai TEILLE, hyvät lukijat, sellaisen tarjouksen aikaiseksi, jota ei ole ennen Suomessa nähty!

Geemedia ja 888sport laativat yhteistyössä tarjouksen, josta on vaikea kieltäytyä; KOROTETUT KERTOIMET! Tarjous suuntautuu kuumaakin kuumempaan MLB-otteluun Los Angeles Angels – New York Yankees! Alla näet ottelun kertoimet ja säännöt ja kyllä, kaikki lukemasi on totta! Ei muuta kuin KLIKKAA KUVAA JA VALITSE KOHDE!

 

 

EHDOT JA SÄÄNNÖT

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Suomesta ja kyseisen linkin kautta. Nykyiset 888sport-asiakkaat eivät ole oikeutettuja tähän kampanjaan.
Tarjousaika on voimassa 25. huhtikuuta 2019 klo 05:07 tai siihen asti, kunnes ottelu alkaa. Kaikki vedot, jotka tehdään Los Angeles Angelsin ja New York Yankeesin välisen ottelun alkamisen jälkeen, maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
– Huomioi, että tämä tarjous on täydennys normaaliin tervetuliaisbonukseen. Uudet asiakkaat saavat paremmat kertoimet, kuin myös 100%:n tervetuliaisbonuksen – aina 100 euroon saakka. Eli kun talletat 100€, saat 200€ pelirahaa!

PARANNETUT KERTOIMET

– Maksimipanos parannetuille kertoimille on 5€. Kaikki tämän yli menevät summat maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
– Vain ensimmäinen veto, joka on suoritettu rekisteröinnin jälkeen, koskee tätä tarjousta.
– Vain sinkku-vedot kelpaavat: yhdistelmiä, ilmaisia vetoja ja live-vetoja ei lasketa kampanjaan. Väärinkäsitysten välttämiseksi: Live-panos katsotaan sijoitetuksi heti tapahtuman alkamisen jälkeen.
– Virheellisiä vedonlyöntejä ja Cash-Out -vetoja ei lasketa tähän tarjoukseen.
– Parannetut kertoimet voivat muuttua.
– Lisävoitot hyvitetään ilmaisten vetokuponkien muodossa.
– Ilmaisvetokupongit hyvitetään oikeutetuille tileille viimeistään 23.4.2019 (pyydämme ymmärrystä, mikäli odottamattomista syistä viivästystä tulee enemmän).
– Ilmaisvetokupongit on rajoitettu 20 € / seteli. Jos esimerkiksi asiakas voittaa 63€ arvoisesti ilmaisia vetoja, ne hyvitetään seuraavasti: 3x 20€ ja 1x 3€.
– Ilmaisvetokupongit päättyvät seitsemän päivän jälkeen.
– Vapaita panosvetoja ei hyvitetä.
– Vapaita bonuksia ei voi lunastaa kaksisuuntaisilla panoksilla tai yhdistelmillä.
– Ilmaisvetokupongit on käytettävä kokonaan. Niitä ei voida käyttää asettamalla useita pienempiä vetoja.
– Vapaita bonuksia ei voi yhdistää oikean rahan vetoihin.
– Jäsenen panosrajoitukset koskevat myös ilmaisia panoksia.

TERVETULIAISBONUS 100%

– 100% bonusta ensimmäisestä talletusmäärästäsi – jopa 100 euroon asti! Bonus hyvitetään tilillesi, kun olet kierrättänyt ensimmäisen talletussummasi vähintään kerran vedonlyönnissä kohteessa, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
– Kun bonuksen määrä on hyvitetty, sitä käytetään tililtäsi aina ensin asettaessasi vedot.
– Bonus on kierrätettävä vähintään kuusi kertaa kohteissa, joiden kerroin on 1.50 tai suurempi. Jokainen veto on ensin käsiteltävä päättyneeksi ennen kuin se täyttää bonusvaatimukset.
– Kierrätykseen kelpaa vain urheiluveto.
– Ehdot täyttävät vedot on sijoitettava erillään vetolapuille.
– Cashed-in -vetoja ja vääriä vetoja ei lasketa.
– Kun bonus on aktivoitu, et voi hakea varoja ennen kuin bonus on kokonaan kierrätetty ja poistettu 888Sportsin järjestelmistä.
– Kaikki vedot on suoritettava 60 päivän kuluessa. Jos näin ei ole, kaikki bonukset ja vedonlyöntitulot vanhentuvat.
– 888Sport pidättää itsellään oikeuden pidättää tai peruuttaa ilmaiset vedot ja voitot, jos maksuttomat veto-lahjakortit on jaettu laittomasti tai niissä on havaittu väärinkäyttöä.
– 888Sport-tarjoukset ovat harrastajille ja 888Sport pidättää oikeuden rajoittaa tarjoukseen tietylle määrälle asiakkaita.
– 888Sport pidättää itsellään oikeuden pidättää tai peruuttaa ilmaiset vedot ja ansaitut voitot, jos maksuttomat veto-setelit on jakautunut perusteettomasti tai väärinkäytöksiä on ilmaantunut. Tämä tarjous on saatavana vain 888-asiakkaalle.
– Asiakkaat, jotka tallettavat Netellerin tai Skrillin kautta, eivät voi osallistua tarjoukseen.
– Tietyissä tapauksissa 888sport pidättää oikeuden irtisanoa tarjouksia, bonuksia tai erikoistarjouksia ennen tarjouksen voimassaolon päättymistä tai pidentää tarjouksen, bonuksen tai erikoistarjouksien ajankohtaa, jos kyseessä on turvallisuuden tai bonuksen epäilty väärinkäyttö. Tarjous on rajoitettu henkilöön, kotiin, IP-osoitteeseen, terminaaliin, sähköpostiosoitteeseen tai tiettyihin maksutietoihin.
– Maksujen summa: Summa, jonka voit peruuttaa tililtäsi, riippuu ylä- ja alarajoista. Jos pyydetty peruutus on pienempi kuin sallittu summa, se hyvitetään tilillesi. Voit tarkastella maksujesi käytäntöjen peruutusrajan ylä- ja alarajan yksityiskohtia.

 

PELAAMAAN PÄÄSET MYÖS TÄÄLTÄ!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.