Ensi yönä Angels kohtaa Yankeesin, otteluun luvassa todennäköisesti boostatut kertoimet!

Gamblers MLB

Ensi yönä Angel Stadium of Anaheim muuttuu pysyvästi kun paikalle marssii suuri, mahtava ja pikimusta! 199cm, 136kg, 18 vuoden kokemus ja 30 miljoonan vuosipalkka ovat lukuja, jotka eivät voi vetää mihinkään muualle kuin New Yorkin Manhattanille. Siellä katuja hallitsee yksi MLB:n kokeneimmista starting pitchereistä, CC Sabathia! New York Yankees on matkustanut Angelsin vieraaksi ja kyseessä on jo sarjan kolmas peli.

Embed from Getty Images

Yankees matkusti Los Angelesiin maanantaina ja he ovat kohdanneet Angelsin kahdesti. Molemmat ottelut ovat olleet todella tiukkoja mutta Yankees on onnistunut kairaamaan voiton molemmista matseista. Ensi yön pelistä on luvassa meidän kannalta äärettömän hankala juuri Sabathian takia sillä Sabathia ei kysele onko tuoli vapaana vaan hän on kuin 500kg gorilla, joka istuu mihin haluaa.

Sabathia on syöttänyt yhden ottelun ERA 0.00. Äärimmäisen hankalaksi homman tekee se, että toisaalta CC antoi myrskyvaroituksen huippukunnostaan mutta toisaalta hän on romahtanut 99% hyvin menneiden pelien jälkeen. On täysin herran hallussa, millä fiiliksellä Musta Mamba lähtee pelaamaan ja lentääkö pallo koko ajan huippukierteellä syöttöneliöön vai erroreilla kohti yleisöä. Gee lähtee veikkaamaan, että CC sortuu hyvässä lyöntikunnossa olevan Angelsin pommituksessa ja juoksuja tullaan näkemään Yankeesin ulkovuoroilla. Lisäksi Yankeesin rosterissa näkyy väkisinkin nälkävuoden pituinen injured-lista, joka ei ainakaan helpota hommaa.

Embed from Getty Images

Angels on neljänneksi viimeisenä American Leaguessa ja joukkueen kahden voiton tielle tuli nimenomaan Yankees. Angelsin kummulla aloittaa Dominikaanisesta Tasavallasta kotoisin oleva Felix Pena, jolla on muutaman vuoden kokemus liigasta. Pena on totaalinen rotaatiosyöttäjä ja hänen ERA on 4.00 heikommalla puolella ja siellä se myös tulee pysymään. Yankees saattaa penkittää herran nopeastikin mutta se jää nähtäväksi.

Embed from Getty Images

Gee odottaa CC:n kyykkyä! On miltei mahdoton uskoa hänen kahden ottelun loistoesityksiin vaan toisen pelin on pakko mennä metsään. Lähdetään hakemaan overia ottelusta. Sääksi on luvattu Kaliforniaan tyypillistä keliä eli aurinkoa ja lämpöä, joten sääherra tarjoaa maittavat olosuhteet matsiin!

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä otteluun on tulossa boostatut kertoimet mutta asia varmistuu päivän aikana, joten olkaa kuulolla!

Tsemppiä kaikille yön otteluun!

MLB

Los Angeles Angels – New York Yankees
Kello 5:07

Over 7.5 @ 1.74 888sport
Todennäköisyys: Small
Panos: Small

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.