Scroll Top

Haula heilutti nyrkkejä kotiyleisön edessä – Rantanen jatkoi pistetehtailua

Erik Haula

Embed from Getty Images

Vegas Golden Knightsin suomalaishyökkääjä Erik Haula jäi syöttöpisteen päähän Gordie Howe -hattutempusta viime yön NHL-kierroksella. Mikko Rantanen alusti kaksi maalia Coloradon voitossa. 

Erik Haula iski kauden ensimmäisen maalinsa ohjaamalla Luca Sbisan viivavedon sisään.

Haulasta tuli näin ollen ensimmäinen suomalainen Golden Knightsin historiassa, joka on päässyt tehopisteille.

Maalin lisäksi Haula nähtiin kentällä myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Hän tulistui Tomas Tatarin taklauksesta ja kävi noustamassa slovakkihyökkääjän tappeluun.

Tatar sai jaettua pari iskua 26-vuotiaan suomalaisen leukaperiin, mutta mitään sen kummempaa rähinää tappelusta ei syntynyt. Kummatkin tappelupukarit naureskelivat tilanteen jälkeen toisilleen jäähypenkeillä.

Vegas koki lopulta 6-3 tappion nestori Henrik Zetterbergin viettäessä neljän tehopisteen iltaa. Tappio oli kultaisten ritarien historian ensimmäinen NHL-runkosarjassa.

Haulan maalin näet alla olevasta videosta kohdasta 0:56 alkaen. Jälkimmäisestä videosta näet Haulan tappelun. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=e6meG5oCT4I[/embedyt]

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KFZuxhd7-Lk[/embedyt]

 

Mikko Rantanen jatkaa NHL:ssä alkukauttaan piste per peli -tahdilla, sillä suomalaishyökkääjällä on kasassa nyt viidestä ottelusta yhtä monta tehopistettä.

20-vuotias suomalaislaituri alusti syötöillään kaksi Colorado Avalanchen kolmesta maalista, kun joukkue kaatoi Anaheim Ducksin kotikentällään.

Jumbsijoille ennen kauden alkua povattu Colorado on avannut kautensa komeasti. Viidestä pelistä tuloksena on ainoastaan yksi tappio.

Embed from Getty Images

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.