Scroll Top

Yön NHL poiminnat

Toronton pakka sekosi Pittsburghia vastaan täydellisesti muutaman vastoinkäymisen jälkeen ja sen jälkeen ei onnistunut mikään. Toronto ei ole kauden aikana pelannut edes tyydyttävästi otteluissaan. Uutta valmentajaa ei voi lähteä syyttämään, koska meno oli samanlaista myös viime kaudella ja Mike Babcock on luotsannut niin Kanadan maajoukkuetta kultaan, kuin Detroitin joukketta useasti playoffeihin ja kahteen otteeseen jopa finaaliin, mistä toisella kerralla nosteltiin myös maljaa. Joku pelissä mättää, ja tänään vastaan asettuva liekehtivä Dallas on pelottavan kovassa iskussa. Dallas on kerännyt 11:sta ottelustaan 8 suoraa voittoa, yhden jatkoaikavoiton ja 2 häviötä varsinaisella peliajalla.

Maaleja Dallas on tulittanut 40, mutta myös omassa päässä on soinut 30 kertaa. Tulisesta hyökkäysvoimasta tuloksineen huolimatta, mikäli Toronto saisi juonesta alustapitäen kiinni, voisi se juontaa isomaaliseen otteluun. Toronton maalinsuulla on vahvistettu olevan Reimer, jonka saldo päästettyjen maalien osalta on 3.25 maalia/per ottelu, sekä yksi voitto neljästä aloituksesta. Dallasin maalivahtia ei vielä vahvistettu ole, mutta tolppien välissä olkoon sitten Niemi tai Lehtonen, liikkuu päästettyjen maalien keskiarvo 2.5 tienoilla.

Overin kerroin on melko matalalla, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Myös suora vieraiden voitto voisi toimia, mikäli pyssytys tähtipaidoilla jatkuu samalla tavalla.

NHL

Toronto Maple Leafs – Dallas Stars

02:30

Over 5.5 @ 1.79 Unibet


 

Illan ehdoton pääottelu. Molemmilla on allaan sopivasti lepoa, eli kamppailusta odotetaan energistä ja tasaista. Kings hävisi kolme ensimmäistä otteluaan, mutta käänsi kelkan ja otti vastaavasti 7 perättäistä voittoa, joista kahteen on tarvittu enemmän kuin 60 minuuttia. Chicagoa vaivaa pari loukkaantumista ja Marian Hossa, sekä Duncan Keith ovat sivussa, mutta kriittisesti tämä ei vaikuta otteluun, sillä puolustuksessa Brent Seabrook on hoitanut roolinsa paremmin kuin hyvin ja hyökkäyspäässä edelleen löytyy tulivoimaa vähintään tarpeeksi.

Chicagon pari perättäistä tappiota ei anna välttämättä täydellistä kuvaa siitä, millaisen joukkueen Kings tänään saa vastaansa. Chiacago pelasi edelliset ottelunsa peräjälkeen ja viimeisimmässäkin joukkue ei Minnesotaa helpolla päästänyt, vaan tykitti 4 maalia vastustajan verkkoon, mutta tuolloin maalin suulla oli Scott Darling ja levännyt hurja kotijoukkue, joka laittoi peräti 5 kertaa kiekon Darlingin taakse.

Tänään maalinsuulla pelaa Crawford, joka on ollut todella vakuuttava viime otteluissaan. Crawford on ollut kotiperällään kuin muuri, eikä vieraskentilläkään heikko. Maalivahdin  1.76 maalia/per ottelu 8:ssa aloituksessaan on todella hyvä saldo! Quick ei jää varjoon. Viidessä viimeisessä ottelussa 0.99 maalia/per ottelu on tappavan pieni ja loistava saldo. Molempien maalivahdit ovat iskussa. Ottelussa ei ole selvää ennakkosuosikkia, eikä ottelusta isomaalistakaan tule. Kuitenkin kotijoukkue selviää vahvempana lopussa.

NHL

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings

03:30

Chicago Blackhawks ML @ 1.83 Bet365

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.