Scroll Top

Montrealin Emelin loukkaantui – Tinordi nostettu kokoonpanoon

Montrealin puolustaja Alexei Emelin loukkaantui Ottawaa vastaan käydyssä ottelussa heti ensimmäisessä vaihdossa. Emelin yritti taklata Mark Stonea, joka oli heittänyt kiekon hyökkäyspäähän. Stone ojensi kättään, jonka johdosta Emelin horjahti ja kolahti ikävän näköisesti laitaan. Emelinin kyynerpää osui laitaan ja venäläinen jäi jäähän makaamaan, pidelleen olkapäätään.

Tästä parin minuutin kuluttua Montreal ilmoitti Twitterissä, että Emelin ei otteluun palaa ja heti ottelun jälkeen samaisessa lähteessä ilmoitettiin, että Jarred Tinordi on nostettu Hamilton Bulldogsista Montrealin kokoonpanoon.

Tinordi on viimeisen kolme kautta viettänyt pääsääntöisestä Hamilton Bulldogsissa, mutta on pelannut yhteensä 39 ottelua Canadiensin paidassa. Tinordi on edustanut USA:ta alle 20- ja 18-vuotiaiden joukkueissa ja on Canadiensin vuoden 2010 ykkösvaraus numerolla 22.

198 cm / 92 kg raamit omaava puolustaja ei normaalisti pisteillä juhli. Emelinin tilanteesta ei ole vielä tarkempaa tietoa, jäämme seuraamaan tilannetta. Jos kyseessä on vain venähdyksen kaltainen vamma, emme usko, että Montreal lähtisi varta vasten hakemaan siirtoa Emelinin korvaajaksi.

Alla video tapahtuneesta:

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.