Scroll Top

Frisbeegolfin SM-kisojen kolmas kierros takana

Lahdessa kolmas kierros muutti asetelmia jonkin verran. Miesten avoimissa Ville Ahokas pelasi kärkimiehistä heikoimman kierroksen ja putosi jaetulle 7. sijalle. Seppo Paju saavuttaa kärkeä. Päivän parhaasta puolestaan vastasi Juhani Vainio tuloksella -6. Pasi Koivu vankisti asemiaan kilpailun johdossa.

MPG:ssä Kari Vesala jatkaa selkeässä johdossa ja Ville Kotamäki vielä selkeämmin kakkosena. Kolmossijakamppailusta tuli sen sijaan erittäin mielenkiintoinen, sillä Marko Timonen ja Jari Niskanen onnistuivat kierroksessaan samalla, kun Juha Pohjalainen ja  Risto Moisanen pelasivat reippaasti plussalle. Samaan sakkiin mahtuu vielä Heikki Savolainen. Nämä viisi miestä kamppailevat huomenna kolmossijasta.

MPM:ssä Ville Piippo joutui luopumaan kärkipaikastaan pelattuaan heikon etuysin. Takamatka jattuun kärkikaksikkoon Thomas Mykkänen ja  Ari Penttala on kuitenkin vain kaksi heittoa. Mielenkiintoinen kärkiryhmä tulee tässäkin sarjassa.

FPO:ssa eilen kärkipaikan napannut Marianne Jakonen vankisti asemiaan kilpailun kärjessä. Todellista uhkaa hänellä ei huomenna ole, kun toisena olevaan Eveliina Saloseen on matkaa 6 heittoa. Avauspäivän jälkeen kisaa johtanut, mutta eilen epäonnistunut Henna Blomroos nousi taistelemaan kolmospaikasta.

MPS:ssä Markku Tohni pelasi heikon kierroksen ja 10 heiton kaula kaventui 5:een heittoon. Matti Alén pelasi sarjaan parhaan kierroksen ja vastaava temppu huomenna nostaa miehen vähintään toiseksi.

FPM:ssä ero myös kaventui. Tässä sarjassa ero oli eilen 9 heittoa Nina Kimingin hyväksi, mutta nyt se on enää 4 heittoa. Riitta Savolaisen kierros oli hyvä, ja hän nousi sarjassa toiseksi.

Tässä vielä TOP-3 kaikista sarjoista

MPO
1. Pasi Koivu -14
2. Teemu Nissinen -11
3. Joonatan Häme -9

MPG
1. Kari Vesala +3
2. Ville Kotamäki +10
3. Jari Niskanen +24

MPM
1. Thomas Mykkänen ja Ari Penttala +4
3. Ville Piippo +6

FPO
1. Marianne Jakonen +21
2. Eveliina Salonen +27
3. Henna Blomroos ja Susanna Virtanen +34

MPS
1. Markku Tohni +34
2. Björn Lindholm +39
3. Matti Alén +40

FPM
1. Nina Kiminki +56
2. Riitta Savolainen +60
3. Riina Kotamäki +63

Edellisiin linkkeihin lisätään vielä kilpailun facebook-sivutLFC:n facebook-sivut, kisan twitter-sivu, LFC:n Instagram ja LFC:n youtube-kanava.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.