Scroll Top

BANDYVIHJE: Bandyliigassa tänään vuorossa JPS vastaan Kampparit

Bandyliigassa pelataan tänään yksi ottelu kun Jyväskylän Seudun Pallo, JPS, isännöi Mikkelin Kamppareita. Geen katse kiinnittyi välittömästi yhteen kertoimeen ja siihen tartutaan kiinni.

JPS on pelannut liigassa neljä peliä ja voittanut niistä kolme häviten Narukerälle. Tänään tilanne mutkistuu hivenen kun vastaan asettuu JPS:n kanssa niin ikään mitatoiveissa elävä Kampparit. Joukkueet kohtaavat jo toisen kerran ja edellisestä ottelusta JPS kairasi 6-5 voiton ja kyseinen tappio on Kamppareiden ainoa.

Yhtä tasaväkinen ottelu on luvassa tänään! Jipsi lähtee peliin ennakkosuosikkina mutta Kampparit tulee perässä. Vaikka kertoimet puoltavatkin JPS:n voittoa yli 70%:sti rohkenee Gee olla hiukan toista mieltä. Kamppareilla on täydet avaimet voittoon mikäli se onnistuu täydellisesti. Mutta yhtä kaikki, voittajaan emme panosta sillä tasapelinkin riski on suuri.

Odotettavissa on vauhdikas kamppailu hyvissä olosuhteissa. Maaleja tullaan näkemään ja bookerit ovat jättäneet aivan liian alas maalirajan.

Bandyliigan logo bandy jääpalloliigan logo

BANDYLIIGA

JPS – Kampparit
Kello 19:00

Over 8.5 @ 1.83 Bet365 (ei tarjolla muilla, tarkastakaa ennen kuin talletatte ja avatkaa pelitili tarvittaessa oheisesta linkistä tai kuvasta.)

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.