El Clasicon kertoimia alkaa ilmestyä

El Clasico lähestyy ja kaksi jättiläistä, Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat “kuuden pisteen ottelussa” jälleen kerran. Kunnian lisäksi kotijoukkue nousisi voitolla sarjakärkeen mutta kyseisten meriittien edessä seisoo Katalonian jätti.

Ottelu starttaa lauantaina kello 19:15 ja se näkyy suorana Bet365:lta. Kyseessä on jättiläisten 230 kohtaaminen ja mitä todennäköisemmin luvassa on jälleen upea ilta.

Barca johtaa Realia tällä hetkellä kolmella pisteellä mutta Realin maaliero +19 ohittaa vieraiden vastaavan +13. Kertoimien puolesta kotijoukkue on hienoinen suosikki sen kuitatessa kertoimen 2.45 huolimatta viime kierroksen vierastappiosta Sevillaa vastaan. Kyseessä oli Realin kauden ensimmäinen tappio Barcan porskuttaessa seitsemän ottelun voittoputkessa kaikki sarjat huomioon ottaen. Viime kierroksella Barcan jalkoihin jäi puhtaasti 3-0 Villareal. Blaugranan voitolle saa kertoimen 2.70 ja tasapeli tuottaa kertoimen 3.50, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Messin ollessa loukkaantuneena on nostettava hattua Barcan kaksikolle Neymar & Suarez, jotka ovat pelanneet paremmin kuin hyvin! Neymar on paukuttanut jo 11 uunia ja Suarez yhdeksän. Realin kultapoika Ronaldo tulee heti perässä kahdeksalla osumalla. Messi on palannut joukkueensa harjoituksiin ja mikäli kolmikko jatkaa samalla tahdilla, Realin puolustuksella riittää työsarkaa yllin kyllin. Edellisen kohtaamisen voitti Barcelona lukemin 2-1.


http://gty.im/482935193
Kertoimet yli 2.5 maalille (1.48) ja sille, että molemmat joukkueet tekevät maalin (1.47) antavat osviittaa sille, että luvassa on bookereiden mielestä maalirikas ottelu. Bet365 näyttää ottelun suorana lähetyksenä Suomessa.

Ottelun voittajan veikkaaminen ja molempien joukkueiden tehdessä maalin kertoimet nousevat jo loistavasti. Jos molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa ja tietää voittajan, kerroin on 4.00 molempien joukkueiden voiton osalta. Mikäli Los Blancos voittaa ja jättää Barcan maaleitta, kerroin on hulppea 5.50. Toisinpäin kerroin on 6.00.

Kaikki Bet365 jalkapallokampanjat löydät osoitteesta http://extra.bet365.com/promotions/en/soccer/.

Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.