OTTELUENNAKKO: Real Madrid – FC Barcelona

image

El Clasico lähestyy ja kaksi jättiläistä, Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat “kuuden pisteen ottelussa” jälleen kerran. Kunnian lisäksi kotijoukkue nousisi voitolla sarjakärkeen mutta kyseisten meriittien edessä seisoo Katalonian jätti. Ottelu starttaa lauantaina kello 19:15. Kyseessä on joukkueiden 230 kohtaaminen ja mitä todennäköisemmin luvassa on jälleen upea ilta.

Barca johtaa Realia tällä hetkellä kolmella pisteellä mutta Realin maaliero +19 ohittaa vieraiden vastaavan +13. Real koki viime kierroksella kauden ensimmäisen tappionsa Sevillaa vastaan. Barca porskuttaaa seitsemän ottelun voittoputkessa kaikki sarjat huomioon ottaen. Viime kierroksella Barcan jalkoihin jäi puhtaasti 3-0 Villareal.

Messin ollessa loukkaantuneena on nostettava hattua Barcan kaksikolle Neymar & Suarez, jotka ovat pelanneet paremmin kuin hyvin! Neymar on paukuttanut jo 11 uunia ja Suarez yhdeksän. Realin kultapoika Ronaldo tulee heti perässä kahdeksalla osumalla. Messi on palannut joukkueensa harjoituksiin ja mikäli kolmikko jatkaa samalla tahdilla, Realin puolustuksella riittää työsarkaa yllin kyllin. Joukkueiden edellisen kohtaamisen voitti Barcelona lukemin 2-1.

Embed from Getty Images

Ottelua voisi spekuloida loputtomiin ja pohtia mahdollisia kokoonpanoja, pelitaktiikoita ja ties mitä. Kylmän viileä fakta kuitenkin on, että kyseessä on kaksi maailman TOP- 5-joukkuetta. Realia tukee kotietu mutta ottelussa palloa enemmän pitää hallussaan se joukkue, kenen psyyke kestää paremmin.

Gee tulee olemaan koko perjantain ja itse lauantain pelipäivän nenä kiinni tabletisssa, mikäli ottelun tiimoilta tulee jotain uutisoitavaa. Lisäksi Twitterissä on lauantaina live-seuranta, joten pysykää taajuuksilla!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.