Scroll Top

Bandyliiga, Akilles – Botnia, kello 18:30

Bandyliigan runkosarja on loppumassa ja tänään on vuorossa kaksi eri ottelua.

Porvoossa Akilles isännöi Helsingin Botniaa ja bookereiden mielestä Akilles lähtee otteluun suosikkina, kuten aina. Botnia on ollut Geen mielestä kauden paras joukkue ja se pelaa kohti unelmaansa. Jengillä on intoa kuin teini-ikäisellä ja yleensä sillä innolla saadaan ihmeitä aikaan.

Akilles konttasi HIFK:ta ja JPS:ää vastaan ja tänään vastus on kovempi. Narukerää vastaan tulinodotettu voitto mutta sillä ei liene tämän päivän kanssa muuta tekemistä kuin porvoolaisten ehkä liiankin suuri itsevarmuus.

Botnia on täysin ansaitusti toisena. Se painelee pää kuivana kahden ottelun voittoputkessa ja tänään sillä on täysi mahdollisuus hakea Porvoosta historiallinen voitto.

Bandyliiga

Akilles – Botnia

Kello 18:30

Botnia @ 2.75, Bet365

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa yksi maailman suurimmista ja parhaimmista, Bet365! Päivittäin näet tuhansia satoja livelähetyksiä otteluista, joten voit unohtaa stressin maksukanavapaketeista. Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 50€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Bet365 muistaa viikoittain ilmaisella pelirahalla, ”Loyalty Bonuksella”! Gamblers on luonut pelioppaan sivulle, niin aloittaminen on huomattavasti helpompaa.

Vihreään pelimaahan pääset täältä!

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.