Scroll Top

Ding Junhui ja Selby finaaliin International Championshipissa

Snooker-kausi on jatkunut Kiinassa Daqingin kaupungissa, jossa pelataan International Championship turnaus, joka on isoimpia turnauksia, joita Kiinassa järjestetään. Eilen ja tänään on pelattu turnauksen välierät.

Perjaintain välierässä kohtasivat kotiyleisön suosikki Ding Junhui ja Judd Trump. Ding aloitti ottelun todella hyvin johtaen parhaimmillaan peräti 6-0. Trump pääsi paremmin peliin mukaan ja sai kavennettua ekan jakson lopuksi tilanteeksi 6-2. Toisen jakso oli tasaisempi, mutta Dingin hyvä alku riitti loppuun asti ja kotiyleisön riemuksi hän voitti ottelun 9-4.

Embed from Getty Images

Toisessa välierässä kohtasivat maailmanlistan kärkikaksikko Mark Selby ja Stuart Bingham. Ottelu oli varsin hyvätasoinen, sillä jokaisessa freimissä(erässä) tehtiin vähintään 50 pisteen sarja ja viisi yli satasta, joista paras oli Binghamin 127. Eka jakso meni tasaisissa merkeissä, jonka Selby vei 5-3. Toinen jakso oli täyttä Selbyn hallintaa ja hän vei jakson kaikki freimit voittaen ottelun lukemin 9-3.

Huomenna pelattavan finaalin eka jakso alkaa Suomen aikaa 8.00 ja toinen jakso 13:30. Eurosport1 näyttää ottelun molemmat jaksot suorana.

http://gty.im/504965952

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.