Scroll Top

Snooker-ennakko: Shaun Murphy – Robin Hull

Suomen snooker-kansalla on tänään käsissään toistaiseksi vuoden jännittävin hetki, kun kautta aikain parhaiten ammattilaisena menestynyt Robin Hull aloittaa MM-urakkansa. Ottelu alkaa kello 16:30 ja sen pystyy katsomaan mm. Unibet-TV:stä täältä!

Hullin kulunut kausi on sujunut erinomaisesti! 14 voittoa ja neljä tappiota kertoo suomalaisen nousukunnosta ja Hull on itse todennut, että ei voisi olla valmiimpi tulevaan koitokseen. Vuodesta 1992 asti ammattilaisena pelannut Hull on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 68.

Matkalla MM-kisoihin Hull joutui pelaamaan karsinnat, joista tulleet kolme voittoa takasivat paikan kisoihin. Ennen karsintoja Hull osallistui China Openiin, jossa seinä tuli vastaan kolmannella kierroksella huippuviristä Kurt Maflinia vastaan.

Tänä vuonna Hull on onnistunut tekemään yli 100 frameja 10 kappaletta, jota voidaan pitää erinomaisena saavutuksena. Frameja Hull on pelannut 123 kappaletta, joista hän voittanut 73.

Mutta mutta… Hull saa tänään ensimmäisellä kierroksella vastaansa vuoden 2005 maailmanmestarin, Englannin Shaun Murphyn. Lempinimeä ”The Magician” kantava 1982 syntynyt huippuammattilainen on tällä hetkellä maailmanrankingissa sijalla 8 ja hän on Euro Tourin johdossa. Tänä vuonna Murphy on ehtinyt paukuttaa 100 frameja jo 23 kappaletta.

Kaksikko on kohdannut aikaisemmin kahdesti ja Murphy on vienyt molemmat ottelut helpohkosti.

Tänään pelataan paras 19-tyylillä eli se, kumpi voittaa ensin 10 framea, voittaa koko ottelun.

Isänmaallisuuden johdosta Gee ei tipsaa otteluun mitään!

Onnea ja menestystä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.