Scroll Top

Legendat Higgins ja Williams kohtaavat snookerin MM-finaalissa

Sheffieldin Crucible Theatressa pelattiin torstaina, perjantaina ja lauantaina snookerin MM-kilpailuissa välierät, joissa ratkottiin finalistit.

Ensimmäisessä välierässä kohtasivat 42-vuotias skotlantilainen ja nelinkertainen maailmanmestari John Higgins ja nelikon nuorin pelaaja 26-vuotias englantilainen Kyren Wilson. Kokeneempi Higgins johti tasaista ottelua koko ajan ja piti sen myös loppuun vieden voiton lopulta luvuin 17-13. Higgins teki ottelussa kaksi yli sadan pisteen ja kymmenen yli 50 pisteen sarjaa, kun taas Wilson teki molempia yhden enemmän, mutta tasaisemmat erät onnistui skotlantilainen viemään.

Embed from Getty Images

 

Toisessa välierässä kohtasivat 43-vuotias walesilainen Mark Williams ja 39-vuotias englantilainen Barry Hawkins. Kuten toisessa välierässä, myös tämä ottelu oli erittäin tasainen ja jännittävä. Hawkins johti suuremman osan ajan ottelun aikana, mutta viimeisen jakson aikana kokeneempi Williams onnistui nousemaan takaa ohi ja voitti lopulta matsin luvuin 17-15. Williams teki matsin aikana kahdeksan yli 50 pisteen sarjaa, joista kaksi oli yli sata pistettä (103 ja 110), kun taas Hawkins teki 12 yli 50 pisteen breikkiä, joista kolme yli sata pistettä (128, 129 ja 133). Vaikka Hawkins teki isompia pistesarjoja niin Williams vei viimeisissä väripalloissa ratkenneet erät. Ne ratkaisivat tiukan ottelun Williamsin vietyä niitä enemmän.

MM-kisojen finaali pelataan paras 35:stä sunnuntaina ja maanantaina neljässä jaksossa. Maailmanmestari on selvillä viimeistään maanantai-iltana.

Embed from Getty Images

 

Välierien tulokset

John Higgins, Skotlanti – Kyren Wilson, Englanti   17-13

Barry Hawkins, Englanti – Mark Williams, Wales   15-17

 

MM-finaalin ohjelma

Sunnuntai 6.5

klo 16.00  1. jakso

klo 21.00  2. jakso

Maanantai 7.5

klo 16.00  3. jakso

klo 21.00  4. jakso

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.