Scroll Top

Välikatsaus viikon tennisturnauksiin – Kuinka kartalla Gamblers on?

Gamblers tennis 9

Tarjosimme alkuviikosta ennakot kaikkiin kolmeen ATP-turnaukseen kaavioennustuksilla. Tässä katsaus tilanteeseen, kun kaikki kolme turnausta on puolivälierävaiheessa.

Delray Beach

Voittajasuosikki Anderson putosi hieman yllättäen jo toisella kierroksella Grothin voittaneelle Lu:lle. Myöskään Kudla ei pärjännyt Mannarinolle. Yläkaavion toinen pari on kuitenkin kuten ennustettu: Karlovic vs Johnson.

Alakaaviossa Querrey ja Smyczek ovat ulkona. Querrey luovutti heti ensimmäisellä kierroksella. Youngin ennustettiin häviävän Querreylle, mutta koska Gonzales jatkoi parista on ottelu Young-Dolgopolov. Dolgopolov on pitkästä aikaa voittanut otteluita ja voittikin kovakuntoisen Smyczekin puhtaasti 2-0.

Alakaavion pohjassa Matosevic tarjosi heti ensimmäisellä kierroksella todellisen yllärin ja pudotti finaalisuosikki-Isnerin. TomicTroicki ennustettiin tasaiseksi pariksi ja tällä kertaa Tomic eteni puolivälieriin. Vastassa 154. ATP-sijalla majaileva Nishioka, joka voitti Matosevicin suoraan 2-0. Tässä turnauksen suurin yllätys.

Delray Beach: 2/8

Marseille

Yläkaaviossa ensimmäiseksi pariksi ennustettiiin RaonicMonfils, josta Monfils jatkaa kotikentällä. Monfilsin jatko onkin kuitenkin entistä varmempi, sillä Bolelli yllätti huonosti otelleen Raonicin edellisellä kierroksella.

Thiem kaatoi Sousan ensimmäisessä ottelussa, joka oli nimetty puolivälierävastustajaksi Bautista-Agutia vastaan. Thiemin otteet ovat olleet positiivisia parissa viime turnauksessa, joten hän ottelee espanjalaista vastaan.

Alakaavion ylempi pari on odotetusti SimonChardy. Nuori Coric haastoi Simonin tosissaan, mutta kokemus puhui lopulta. Chardy kaatoi Gulbisin helposti 2-0 ja tästä otteluparista tulee tiukka!

Alakaavion alemmassa oltiin myös oikeassa, sillä Stakhovsky kohtaa Wawrinkan. Struff voitti pitkästä aikaa otteluita ja kaatoi jopa Mahutin. Hän tosissaan haastoi Stakhovskyn, mutta hävisi viimeisen setin murrolla. Wawrinka on otellut yhden ottelun, jossa voitti Parien 2-0.

Marseille: 6/8

Rio de Janeiro

Ykköspari NadalCuevas on kuten ennustettu. Yllätykset tulevat seuraavasta parista, sillä Vesely hävisi Fogninille, vaikka vei ottelua täysin selkeästi ensimmäisessä erässä. Toisessa setissä tapahtui Veselyn selän kanssa jotain ja huoltajan käyminen kentällä ei enää auttanut. Vesely hävisi viimeisen setin rumasti 6-1. Schwartzman joutui myös luovuttamaan ensimmäisellä kierroksella valitettavasti. Näin ollen yläkaavion alapuolella ottelevat Fognini ja Delbonis.

Alakaaviossa myös on kärsitty loukkaantumisista. G:n valinta Mayer vetäytyi ensimmäiseltä kierrokselta. Haider-Mauer yllätti kolmossijoitetun Robredon, joten paikasta neljän parhaan joukkoon ottelee tänään Souza – Haider-Mauer.

Alakaavion pohjasta löytyy Ferrer. Toiseksi puolikkaaksi merkattu Giraldo loukkaantui Monacoa vastaan ottelussa ensimmäisellä kierroksella, joten kahdeksan joukkoon ennustetuista kolme kappaletta pelaajia luovutti kierroksella 1.

Rio de Janeiro: 3/8

Eli 24 ottelijasta meidän listalta neljä loukkaantui ja Vesely oli viides vammasta kärsinyt, mutta halusi pelata ottelun ”kunniakkaasti” loppuun. Turnausvoittajasuosikeista on tosin tässä vaiheessa vain yksi pois, eli Kevin Anderson. Tälle päivälle suosittelemme pelaamaan jo turnausennakossa hehkutettua ottelua.

klo 00:00
R. Nadal – P. Cuevas
P. Cuevas @ 5.97 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.