Scroll Top

Torstain salibandyillassa TPS-Classic

Torstai on toivoa täynnä ja etenkin turkulaisille sen soisi tuovan mukanaan myös taitoa. Kyseessä on runkosarjan viimeinen ottelu molemmille joukkueille. Classicille ja sen tulevaisuudelle on aivan sama miten matsi päättyy sillä se ei voi vaikuttaa enää mihinkään muuhun kuin siihen, kenet se valitsee pleijareissa parikseen.

TPS sen sijaan pelaa radikaalisti ajatellen jopa liigapaikastaan. Voittamalla ottelun se nousisi KrP:n ohi ja pääsisi valitsemaan tulevan Playout-parinsa ensimmäisenä, joka helpottaisi sarjassa pysymistä huomattavasti.

Viime pelissä SSV:tä vastaan Turussa oli ennätysyleisö ja Gee veikkaa, että sekin rikotaan tänään. Se edellyttää TPS:ltä sen verran munaa, että katsojista joku tulee paikallekin ensi kaudellakin. Gamblers uskoo joukkueen laittavan tosissaan kampoihin voittoputkessa hiihtävälle Classicille.

 

Salibandyliiga

TPS – Classic
Kello 18:30

TPS +2.5 @ 1.90 Bet365

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa yksi maailman suurimmista ja parhaimmista, Bet365! Päivittäin näet tuhansia satoja livelähetyksiä otteluista, joten voit unohtaa stressin maksukanavapaketeista. Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 50€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Bet365 muistaa viikoittain ilmaisella pelirahalla, ”Loyalty Bonuksella”! Gamblers on luonut pelioppaan sivulle, niin aloittaminen on huomattavasti helpompaa. Löydät sen täältä!

Vihreään pelimaahan pääset täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.