Tommi Mäkinen ei vahvista Sunisen jatkoa Toyotalla

Tommi Mäkinen

Viime vuonna nuori Teemu Suninen osoitti kykynsä kaikelle kansalle Jyväskylän sorateillä. Upeat esitykset tiesivät paikkaa Toyotan junioriohjelmaan. Sopimus syntyi TMG:n kanssa ja silloin luultiin Sunisen tien Toyotan WRC:n rattiin olevan siloiteltu. Tilanne ei ehkä olekaan niin yksinkertainen.

– Se heidän projektinsa siellä Kölnissä, niin se on sieltä päästä rakennettu ja meillä ei ole hirveästi sen asian kanssa tekemistä, eikä myöskään Japanin pään kanssa. Me kun ehditään, niin käydään läpi sitä tilannetta, että mitä se tarkoittaa, Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen taustoitti.

Mäkinen myöntää kuitenkin, että tuusulalaisen palvelukset kiinnostavat edelleen Toyotaa ja hänelle olisi käyttöä myös nelinkertaisen maailmanmestarin johtamassa projektissa. Hän painottaa erityisesti sitä, että Toyotalla satsataan myös nuoriin.

– Kyllä joo. Nuorten kuljettajien koulutuskuvio on yksi tärkeä kriteeri siinä ja siihen puoleen varmaan panostetaan. Meillä on pari japanilaiskuljettajaa ja kyllä me olemme puhuneet kaikista muistakin tulevaisuuden lupauksista, Mäkinen valaisi.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.