Paddonin Jyväskylän MM-ralli päätökseen

Paddon Ouninpohja 1

Hyundaille tuli murheita perjantai-iltapäivänä, kun Hayden Paddon ajoi Pihlajakoskella ulos. Paddonin auto meni erittäin huonoon kuntoon ja perjantain ajot jäivät siihen. Huollon alkaessa perjantai-iltana Paviljongissa, ei Paddonin autoa näkynyt missään.

Haydon Paddonin urakka päättyi ennen aikojaan. Kuva: Hannu Kumpulainen
Haydon Paddonin urakka päättyi ennen aikojaan. Kuva: Hannu Kumpulainen

Ralli 2-säännön turvin australialaisella olisi mahdollisuus jatkaa rallia lauantaina, mikäli auto saataisiin tarvittavaan kuntoon. Näin ei ilmeisesti ole kuitenkaan käymässä, siltä Hyundailta kerrotaan Paddonin ajojen olevan ohitse.

Hyundailla rallia jatkavat vielä Thierry Neuville ja Dani Sordo. Neuville oli päivän päätteeksi viides ja Sordo oli heti perässä kuudes. Paddon ei ole ainoa Hyundai-kuljettaja, jolla on Jyväskylässä ollut ohjelmaa. Torstaina Neuville ajoi autonsa metsään shakedownissa, mutta mekaanikot saivat auton kuntoon ja belgialainen on kisassa mukana.

Paddonin lisäksi WRC-kuljettajista perjantaina keskeyttivät Andreas Mikkelsen ja Robert Kubica. Päivä oli autoille haastava, sillä aamun jälkeen ainoa huolto tapahtui illalla. Päivän aikana oli ainoastaan mahdollista korjata autoa siltä osin kuin kuljettajat itse pystyivät ja mihin oli osia mukana.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.