Scroll Top

Ogier vedonlyöjien suosikki

Ogier voittajasuosikki

Jyväskylän MM-rallin lähtöön on enää reilu vuorokausi aikaa. Ralli löytyy myös usean eri vedonlyöntiyhtiön listoilta. Gamblersmedia tutki hieman kertoimia neljän eri vedonlyöntiyhtiön kesken.

Jari-Matti Latvalalla on Ogierin pahin haastaja Jyväskylässä Kuva: Hannu Kumpulainen
Jari-Matti Latvalalla on Ogierin pahin haastaja Jyväskylässä Kuva: Hannu Kumpulainen

Voittajaa pystyy veikkaamaan näistä ainoastaan kolmessa, nimittäin Veikkaus tarjoaa rallista vain supertriplaa. Veikkauksella olleen vedonlyöntikäyttäytymisen perusteella Volkswagen-kaksikon Sebastien Ogierin ja Jari-Matti Latvalan kesken käydään voittajataistelu. Miehet oli sijoittanut ykköseksi rapiat 35 % Veikkauksella vetoa lyöneistä.

Kertoimia tarjoilivat sitten Unibet, Nordic Bet ja PAF. PAF:in ja Unibetin kertoimet olivat identtiset ja molemmat tarjoilivat Ogierin voitosta 1.90 kerrointa. Latvalan voitosta tarjoiltiin 2.10 kerrointa. Nordic Bet puolestaan tarjoili ranskalaisen voitolle 1.95 ja tuurilaiselle 2.15.

Mielenkiintoisena poimintana mainittakoon, että Nordic Bet uskoo enemmän Juho Hänniseen kuin PAF tai Unibet. Ensin mainittu tarjosi Hännisen voitolle 35 kerrointa, kun PAF ja Unibet tarjosivat 41 kerrointa.

Lähteet: Veikkaus, Unibet, PAF, Nordic Bet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.