Scroll Top

Tomek Valtosen sopimus purettu

Vaasan Sport ja Tomek Valtonen ovat yhteisymmärryksessä päättäneet, ettei päävalmentajasopimuksen viidettä vuotta käytetä. Valtonen toimi Sportin päävalmentajana neljän kauden ajan.

– Päädyimme tähän ratkaisuun siksi, että tarvitsemme uuden alun ja lähdemme sitä kautta rakentamaan uutta tulemista, toteaa Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Seuran ensimmäisen kauden tavoite oli uskottavuuden ja identiteetin luominen. Toiselle kaudella tavoitteet olivat jo kovemmat, ja pudotuspelipaikan saavuttaminen oli iso askel eteenpäin. Kolmas kausi alkoi erittäin hyvin, mutta samalla kaudella alkoi negatiivinen kierre, johon vaikutti muun muassa lukuisat avainpelaajien loukkaantumiset. Tämän jälkeen sekä urheilulliset tavoitteet että organisaation resurssien kasvattamistavoitteet ovat jääneet selvästi suunnitellusta.

Pelaajien kehittäminen on ollut isossa roolissa Valtosen valmennustiimissä ja varsinkin tällä kaudella monet nuoret pelaajat ovat tehneet lopullisen läpimurron Liigassa. Tämän työn tuloksesta saadaan varmasti nauttia myös tulevina kausina.

– Haluan kiittää Valtosta näiden neljän kauden yhteistyöstä ja toivottaa hänelle menestystä uusiin haasteisiin, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

– Kiitän sydämeni pohjasta seuraa ja kaikkia toimihenkilöitä sekä tukijoita näistä vuosista. Tavataan varmasti vielä jääkiekon merkeissä tulevaisuudessa, Valtonen päättää.

Uusi päävalmentaja kaudelle 2018–2019 julkaistaan ensi viikolla.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.