Todella kova temppu – Toronto Raptors voitti ensimmäisenä kanadalaisjoukkueena NBA-mestaruuden

Toronto Raptors on voittanut historiansa ensimmäisen NBA-mestaruutensan joukkue kaatoi kuudennessa finaaliottelussa Golden State Warriorsin pistein 114-110 ja näin koko ottelusarja siis voitoin 4-2 Torontolle.

Embed from Getty Images

Kuudes ja ratkaiseva ottelu oli todella tasainen, mutta vierasjoukkue Toronto meni alussa muutaman pisteen johtoon ja piti johtonsa todella pitkään kunnes Warriors siirtyi niukasti kuskin paikalla kolmannen neljänneksen loppupuolella. Toronto otti kuitenkin Warriorsin viiden pisteen johdon kiinni ja joukkue pääsi kahden pisteen johdossa päätös neljännekselle.

Embed from Getty Images

Päätös neljänneksellä kotijoukkue Warriorsin sisuuntui ja se pääsi neljänneksen puolivälissä jo muutaman pisteen johtoon. Vierasjoukkue Toronto kuitenkin näytti mahtinsa ja ottelun ratkaisuhetkillä kovia koreja heitti Toronton Fred VanVleet, joka heitti ottelussa yhteensä 22 pistettä. Ratkaisevan vaparin lopussa pussitti Kawhi Leonard.

Toronton tähdet ottelussa oli Kyle Lowry sekä Pascal Siakam, jotka molemmat heittivät ottelussa 26 pistettä. Kotijoukkueen tähtenä hääri Kyle Thompson, joka heitti ottelussa 30 pistettä, mutta joutui kuitenkin poistumaan ottelusta kolmannella jaksolla väännettyään polvensa todella pahasti eikä mies näin päässyt pelaamaan ottelun ratkaisuhetkille.

Embed from Getty Images

Toronton mestaruus oli todella merkittävä, koska joukkue lähti finaalisarjaan altavastaajana, sillä Golden State oli voittanut mestaruudet vuosina 2015, 2017 ja 2018

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.