Scroll Top

NBA – Jimmy Butler debytoi onnistuneesti kotiyleisön edessä Philadelphiassa

Jimmy Butler asteli parketille ensimmäistä kertaa Phildelphian kannattajien edessä viime yön NBA-kierroksella. Varsinaisen debyytin uudessa joukkueessa Butler suoritti jo pari päivää sitten Orlandossa, mutta nyt oli vuorossa supertähden debyytti kotiyleisön edessä.

Embed from Getty Images

Butler suoritui tehtävästään mainiosti, kun mies heitti 28 pistettä, napsi kolme levypalloa sekä kirjautti seitsemän syöttöä ja kaksi riistoa. Utah Jazz kaatui lukemin 113-107, joten 76ers piti kotisaldonsa edelleen puhtaana. Joukkue on onnistunut voittamaan nyt 18 perättäistä kotipeliään, kun mukaan otetaan myös viime kausi.

Taistelun tauottua Butler jakeli kiitosta joukkuetovereilleen.

– Todella hauskaa pelata jätkien kanssa. He haluavat voittaa. Jos joku tekee virheen, voit puhua heille, eivätkä he ota sitä henkilökohtaisesti.

Butler on ollut alusta asti samalla sivulla erityisesti 76ersin nuoren pelintekijän Ben Simmonsin kanssa. Simmons jakeli muutaman namusyötön joukkueen uudelle tulokkaalle myös Jazzia vastaan.

– Kun takamiehesi katsoo sinua ja antaa sinulle tuollaisia syöttöjä, sinun ei tarvitse kuin valmistautua pallon tuloon. Hän on uskomaton syöttäjä.

Butler kaupattiin Phildelphiaan viime lauantaina Minnesota Timberwolvesin toimesta. Hän pyysi siirtoa muualle jo ennen kauden alkua.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.