Scroll Top

MLB: Katsaus liigan puoliväliin!

Gamblers MLB

Viiden päivän tauko MLB:ssä alkaa olla jo takanapäin ja kohta alkaa loppukauden pelit, joista moni käyttää termiä ”tosipelit”. MLB-kausi on niin kiireinen ja hektinen, ettei joukkueet kerkeä sarjan ollessa käynnissä tekemään mitään sen radikaalimpia ratkaisuja eikä analysoimaan pelejä, vaikka toki sitä varten jokaisella joukkueella on kymmenen hengen tiimi, mikä pelejä puntaroi.

Tässä artikkelissa luodaan katsaus siihen, mitä on tapahtunut ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. MLB-kauden ehdoton käännekohta on parhaillaan menossa oleva tauko! Se on lajia seuraajille ja betsaajille todella tärkeä! Kokeilut ja testit on testailtu ja pikkuhiljaa pelejä voi analysoida oikeasti, ei vain nopalla. Heikot syöttäjät heitetään kierrosta pois ja rosteri vakioituu. Kuten jokainen näki ennen taukoa, niin eihän peleissä ollut mitään järkeä. Kukaan eikä mikään voima kyennyt ennustamaan lopputuloksia, mutta nyt se helpottaa osakseen.

Luodaan seuraavassa katsaus toppeihin ja flobbeihin! Osalla joukkueista ja pelaajista kausi on mennyt erinomaisesti, osalla ihan päin persettä!

 

SUURIMMAT FLOBIT

 

Syöttäjä Bartolo Colon

Bartolo Colonin aika oli vielä muutama kausi sitten kovassa kunnossa mutta tällä kaudella, vasta vuonna 2014 Yhdysvaltain kansalaisuuden saanut, 130kg painavan Colonin pelit ovat menneet niin vihkoon kuin olla saattaa. Colon on vaihtanut seuraa useammin kuin kalsareitaan ja tämä kausi alkoi New York Metsissä. Nyt mies on pudotettu pois Metsin rosterista ja viimeisimmät luotettavat näköhavainnot 44-vuotiaasta Bartolosta on Minnesotan farmijoukkueesta. Kyseessä on enemmän kuin hämmentävä tilanne vuosipalkan ollessa 12 miljoonaa euroa. Viisainta olisi kenties siirtyä eläkkeelle.

Syöttäjä Madison Bumgarner

New York Giantsin mestaruuteen vuonna 2014 saattanut aina niin ihanan ylimielinen Madison Bumgarner on ollut tällä kaudella kuin varjo entisestään! Huhtikuussa vain neljä peliä pelannut entinen liigan TOP-3 syöttäjä pelasi huhtikuussa liigan alussa vain neljä ottelua ja on sen jälkeen ollut disabled listilla. Syyt ovat vaihdelleet uupumisesta käsivammaan mutta vain luoja, ja joukkueen johto tietää mitä Madisonin taustalla on. Joka tapauksessa paluusta ei ole tietoa ja kaikki huhtikuun pelit päättyi tappioon.

 

Joukkue New York Mets

Sarjassa ehdottomasti voittajasuosikkeihin ennen kautta lukeutunut New York Mets on flobannut todella pahasti! Joukkuehan pelaa National Leaguea ja kun tiimin piti olla sarjassa ensimmäisenä, se on vasta 11. Mitään ei ole vielä menetetty mutta tauon jälkeen Metsin on pakko herätä mikäli jatkopelit kiinnostaa. Voittoprosentti .0453 on lukema, jolla ei juhlita. Joukkueesta ei ole löytynyt Max Scherzerin tai Clayton Kershawin kaltaista johtajaa eikä joukkueella ole varsinaista ACE:a. Metsin kanssa flobbaajiin kuuluu myös Chicago Cubs.

 

SUURIMMAT YLLÄTYKSET

Joukkue Los Angeles Dodgers

Dodgs on pelannut kauden selkeästi yli tasonsa ja tiimi johtaa National Leaguea huikealla voittoprosentilla .0678. Lukema on todella huima ja voitettujen otteluiden määrä 61 on hämmästyttävän korkea. On ollut selvää jo kaikki lähivuodet, että Dodgers tulee vielä näpäyttämään, joten sen suhteen tilanne ei yllätä. Joukkueen ikoni Clayton Kershaw on syöttäjien tilastoissa toisena huikealla ERA:lla. Postseason näyttää mihin joukkue yltää.
Tässä lyhyt katsaus! Tarinaa voisi jatkaa ja nimet Adam Wainwright ja John Lackey jäi käsittelemättä kuten niin moni muukin asia, mutta jätetään romaanit baseballista tuonnemmaksi! Sarja jatkuu 15.7 kello 02:05!

Mukavaa loppukautta kaikille, Gee on menossa mukana!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.