Scroll Top

Tennis – Tennistähti Novak Djokovic antoi potkut koko valmennustiimille

Gamblers tennis 9

Serbialainen tennistähti Novak Djokovic on tehnyt radikaali liikkeen ja antanut potkut koko valmennustiimilleen. Djokovicin valmentaja Marian Vajda, fysiikkavalmentaja Gebhard Gritschill sekä fysioterapeutti Miljan Amanovic ovat kaikki saaneet potkut. Valmennustiimi oli ehtinyt työskennellä Djokovicin kanssa yli kymmenen vuotta, joten erottamispäätöstä voi pitää yllätyksenä.

Embed from Getty Images

Serbialainen ei ole saanut peliään kulkemaan toivotulla tavalla viime vuoden Ranskan avointen jälkeen. Kauden alussa Djokovic tippui Australian avoimissa ulos jo toisella kierroksella. Serbi on edelleen maailmanlistan kakkosena, mutta kauden ainoa turnausvoitto tuli Qatarista helmikuun alussa. Turnausvoiton jälkeen mies on pelannut kuusi turnausta, mutta ei ole selvinnyt yhdessäkään turnauksessa edes välieriin asti.

Embed from Getty Images

Olen ikuisesti kiitollinen Marianille, GG:lle ja Miljanille vuosikymmenen ystävyydestä, ammattimaisuudesta ja paneutumisesta. Ilman heitä en olisi koskaan saavuttanut huipputasoa pelaajana, Djokovic kertoi tiedotteessaan.

– Mutta haluan pelata paremmin ja olla sitkeämpi. Olen luonteeltani metsästäjä, ja haluan saalistaa takaisin sen voittamisen kipinän. Tämä ei ollut helppo päätös, mutta olimme lopulta yhtä mieltä siitä, että kaipaan muutosta.

Edessäni on nyt uusi sivu elämässä. Urani on aina edennyt nousujohteisesti, mutta nyt olen joutunut kokemaan, miltä tuntuu, kun suunta on väärä. Haluan löytää tien takaisin huipputasolle jatkoi Djokovic tiedotteessaan.

Djokovicilla ei ole uutta valmentajaa tiedossa eikä mies aio kiirehtiä uuden valmennustiimin nimeämisessä.

Seuraavan kerran Djokovic on tulessa ensi viikolla pelattavassa Madridin Masters turnauksessa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.