Scroll Top

Tennis – Henri Kontinen ja John Peers hävisivät Wimbledonin välierässä

gamblers_tennis

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät Wimbledonissa nelinpelin välierässä Lukasz Kubotille ja Marcelo Melolle tiukan viisi eräisen väännön jälkeen erin 2-3 (3-6, 7-6, 2-6, 6-4, 7-9 ).

Embed from Getty Images

Kontinen-Peers kaksikko ei ollut avauserässä vielä parhaassa iskussa ja hävisi sen syötönmurron takia luvuin 6-3. Toisessa erässä mentiin tasatahtiin ja lopulta Kontinen-Peers kaksikko voitti erän katkaisupelin jälkeen lukemin 7-6. Kolmannessa taas Kubot-Melo määräsi tahdin ja voitti sen tylyin lukemin 6-2. Neljännessä erässä selkä seinää vasten pelannut Kontinen-Peers kaksikko otti tärkeän syötönmurron seitsemännessä pelissä ja se riitti lopulta erän voittoon lukemin 6-4.

Päätöserä sujui tasaisesti ja oli koko ajan tiukkaa taistelua. Molemmat parit pitivät vuoronperään omat syöttönsä eikä murto paikkoja kaverille juurikaan annettu. Wimbledon poikkeaa siinä muista Grand Slam turnauksista ettei siinä pelata päätöserässä tie break ratkaisua vaan voittamiseen tarvitaan kahden pisteen ero. Ratkaisu nähtiin erän 16 pelissä, jossa Kubot-Melo kaksikko mursi Kontinen-Peers parin syötön ja pääsi juhlimaan ratkaisu erän voittoa pistein 9-7 ja koko ottelun voittoa erin 3-2. Samalla Kubot-Melo kaksikolle irtosi myös Wimbledonin finaalipaikka.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.