Scroll Top

RoPS avaa EURO-taipaleen – Suorana lähetyksenä

Gamblers Eurooppa-liiga

RoPS avaa eurotaipaleensa torstaina Irlannissa Shamrock Roversin vieraana. Unibet näyttää ottelun ilmaiseksi suorana lähetyksenä yksinoikeudella.

RoPS on mukana Eurooppa-liigassa viime kauden SM-hopeansa ansiosta. Tällä kaudella sinipaitojen taival Veikkausliigassa on ollut ailahtelevampi. Viidestä ensimmäisestä ottelustaan RoPS hävisi vain yhden, seuraavista seitsemästä se ei puolestaan voittanut ainuttakaan. Sopivasti ennen europelejä joukkue on kuitenkin kaatanut Ilveksen ja PS Kemin.

RoPSin loukkaantumistilanne ennen Rovers-ottelua on hieman huolestuttava. Kätensä aiemmin kesäkuussa murtaneen Mika Mäkitalon pelaaminen saattaa olla mahdollista, mutta Antti Okkoselle ottelu tullee liian aikaisin. Ville Saxman ei ole tiettävästi täydessä pelikunnossa, Juha Pirinen tuskaili nivustaan PS Kemi -ottelun jälkeen ja Aleksandr Kokkoa ei ole näkynyt kokoonpanossa lähiviikkoina.

Vastassa Irlannin menestynein joukkue

Dublinilaisvastustaja Shamrock Rovers on Irlannin menestyksekkäin joukkue 17:llä liiga- ja 24:llä cup-mestaruudellaan. Edellinen liigamestaruus on kuitenkin vuodelta 2011, viime vuodet joukkue on seikkaillut sijoilla 3–5.

Tänäkin vuonna kohtalo näyttää olevan sama. 16 kierroksen jälkeen Rovers on neljäntenä. Kolmanteen sijaan eroa on vain kaksi pistettä, mutta kärkikaksikko on karannut jo tuntuvan välimatkan päähän.

”Hoopsin” kausi on tähän mennessä ollut sangen ailahteleva. Sarjassa alempana olevat joukkueet tapaavat kaatua rutiinilla, mutta muita kärkipään ryhmiä vastaan Rovers ei ole juuri voittoja napsinut. Viime perjantaina Rovers pelasi kotonaan maalittoman tasapelin sarjakakkosta Cork Cityä vastaan, mutta oli pelillisesti alakynnessä.

Eurokentillä Roversin kohokohta osui vuoteen 2011, jolloin joukkue yllätti etenemällä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Irlannin suurseuraa ei kannata aliarvioida tälläkään kertaa.

Ottelu Unibet TV:ssä klo 22 alkaen TÄÄLTÄ

Unibetin kertoimien valossa Shamrock Rovers on torstaisessa kotiottelussaan ennakkosuosikki. Sen voittokerroin on 2,10, kun RoPSin voitosta panos palautetaan kolminkertaisena. Tasapelin kerroin on 3,45.

Unibet näyttää ottelun verkkosivuillaan suorana lähetyksenä yksinoikeudella Suomessa. Lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen ja talletuksen pelitilille, muttei vedon asettamista. Ottelu alkaa torstaina kello 22 Suomen aikaa.
Teknisistä rajoitteista johtuen lähetys kuullaan otteluäänillä ilman suomenkielistä selostusta.

Shamrock Rovers-RoPS


Unibet TV
 30.6.2016 kello 22:00 TÄÄLTÄ! 

image

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.